Bay Yanlış dizisi oyuncuları kimler?

Bay Yanlış dizisi oyuncuları kimler? FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosu araştırılmakta.

FOX TV ekranlarının çok sevilen dizilerinden Bay Yanlış'ın oyuncu kadrosu merak ediliyor. Bay Yanlış dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Cuma günleri yeni bölümleri yayınlanan Bay Yanlış dizisi bu hafta 7. bölümü ile 4 Ağustos akşamında saat 20.00'da FOX TV'de izleyenleri ile buluşacak.

BAY YANLIŞ OYUNCULARI KİMLER?

Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Gürgen Öz, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur

BAY YANLIŞ DİZİSİ KONUSU

“Bay Yanlış” dizisinde Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?

 

Bay Yanlış dizisi oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Bay Yanlış
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.