Batuhan Karacakaya'nın kız kardeşi Melisa'ya, “Dünyanın 8'inci harikası” benzetmesi! O pozlar olay oldu!

Survivor yarışmasına katıldıktan sonra birtakım sansasyonel olaylar ile gündeme gelen ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya, kız kardeşi ile herkesi şaşkına çevirdi. Karacakaya’nın 22 yaşındaki kız kardeşini görenler, genç kadının güzelliği karşısında dillerini yuttu. İşte Batuhan Karacakaya’nın kız kardeşi Melisa Karacakaya’nın mest eden Instagram paylaşımlarına ilişkin ayrıntılar…

Seneler önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bugün halen tekrar bölümleri ile dahi reyting rekorlarına imza aran “Aşk- ı Memnu” isimli dizide Bülent karakterine hayat veren genç oyuncu Batuhan Karaya, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Aşk- ı Memnu dizisi ile çocuk yaşta yıldızı parlayan sonrasında ise Survivor yarışması ile öne çıkan Karacakaya, Acun Medya ile yaşadığı problemler ile uzun bir süre boyunca gündemi meşgul etti.

2021 yılında yayınlanan Survivor’da son 4’e kalan ve istediği şampiyonluğu yakalayamayan Batuhan Karacakaya, 2022 yılında düzenlenen All Star konseptinde de ünlüler takımında boy gösterdi. Bu kez kazanacağına emin olan ancak finalde yine elenen Karacakaya, sonrasında annesinin “Acun Medya oğlumun hakkını yedi” imalı paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekti. Acun Ilıcalı ile arasının bozulduğu düşünülürken Ilıcalı ile tekrar bir araya gelen ve o buluşmada çekilen kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Karcakaya, bir süre sonra da aşk hayatı ile gündeme geldi.

Yarışmadan döner dönmez Ayşe Aslanpay ile bir ilişkiye başlayan ve sosyal medya hesabından sevgilisi ile sık sık fotoğraflar paylaşan Karacakaya, geçtiğimiz günlerde de şiddet iddiaları ile gündeme geldi. Sevgilisi Aslanpay’ı darp ettiği iddiaları ile gündeme gelen Karacakaya, asıl şiddete uğrayan ismin kendisinin olduğunu belirterek Aslanpay ile yaşadığı bir tartışmanın videosunu paylaştı.

Bugünlerde şiddet iddiaları ile adından söz ettirmeye devam eden Batuhan Karacakaya, kız kardeşi Melisa Karacakaya ile de dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Melisa Karacakaya, güzelliği ile adeta mest etti.

OLAY OLDU!

Batuhan Karacakaya'nın kız kardeşi Melisa'ya, “Dünyanın 8'inci harikası” benzetmesi! O pozlar olay oldu!

Instagram hesabını aktif olarak kullanan 22 yaşındaki Melisa Karacakaya, paylaştığı son pozlar ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekti. Karacakaya’nın doğal güzelliği, sosyal medyada gündem oldu. O fotoğraflara, saniyeler içerisinde binlerce beğeni geldi.

“DÜNYANIN 8’İNCİ HARİKASI” BENZETMESİ DİKKAT ÇEKTİ!

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile abisi Batuhan Karacakaya’yı gölgede bırakan Melisa Karacakaya, sosyal medya kullanıcılarından binlerce yorum aldı. Yorumlardan birisinde Melisa Karacakaya için “Dünyanın 8’inci harikası” benzetmesinin yapılmış olması, dikkatlerden kaçmadı.

Batuhan Karacakaya'nın kız kardeşi Melisa'ya, “Dünyanın 8'inci harikası” benzetmesi! O pozlar olay oldu! ile ilgili etiketler Batuhan Karacakaya Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.