Başakşehir - Sivaspor 1-1 maç özeti

Başakşehir Sivasspor maçı özeti haberimizde. Süper Lig'in 32. haftasında Başakşehir, Sivasspor'u konuk etti. 1-1'lik beraberlikle sona eren mücadelede puanlar paylaştılar. Başakşehir Sivasspor maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte maçın detaylarıdetaylar...

Başakşehir Sivasspor maçı özeti izlemek için detaylar haberimizde. Süper Lig'de Sivasspor, Başakşehir'e konuk oldu. 1-1'lik eşitlikle biten karşılaşmada puanlar paylaşıldı. Başakşehir puanını 66'ya çıkardı. Sivasspor ise 48 puana yükseldi. Başakşehir'in golü Bajic'ten gelirken, Sivasspor'un golü ise Volkan Babacan'ın kendi kalesine attığı toptan geldi. İşte Başakşehir Sivas maçı özeti golleri izle ve maç kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Başakşehir - Sivaspor 1-1 maç özeti

BAŞAKŞEHİR 1-1 SİVASSPOR [GENİŞ ÖZET]

Dakika 13: Ceza sahası yayı içinde kısa pasla topla buluşan İrfan Can Kahveci kaleye sert bir şut gönderiyor ancak bu topu Ali Şaşal Vural tokatlıyor ve topu takip eden savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

Dakika 14: Sağ kanattan gelişen atakta Edin Visca'nın kısa pasıyla topla buluşan Eljero Elia altıpasın hemen sağından kısa pasını Rijad Bajic'e gönderiyor. Rijad Bajic altıpas önünde topla buluşuyor ve bekletmeden topu ağlarla buluşturuyor. Medipol Başakşehir, Rijad Bajic'in golüyle 1-0 öne geçiyor.

Dakika 15: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emre Belözoğlu ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Manuel Da Costa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Ali Şaşal Vural'ın kontrolünde kalıyor.

Dakika 18: Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Henri Saivet kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor. Bu top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı çıkıyor.

BAŞAKŞEHİR SİVASSPOR MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dakika 38: Marcio Mossoro, Delvin Ndinga'yı sert müdahale ile yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında ikinci sarıdan kırmızı kartı görüyor ve oyundan atılıyor.

Dakika 42: Sağ kanattan gelişen atakta Edin Visca'nın kısa pasıyla topla buluşan Rijad Bajic altıpas önünden kaleye şutunu çekiyor. Yerden yavaş şekilde uzak direğe giden bu topu kaleci Ali Şaşal Vural son anda yatarak kontrol ediyor.

Dakika 44: Ceza sahası yayı dışında kısa pasla topla buluşan Arouna Kone uzaklardan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Volkan Babacan yatarak uzak direkte kontrol ediyor.

Başakşehir - Sivaspor 1-1 maç özeti - Resim : 2

İkinci yarı

Dakika 52: Ceza sahası içi sağ çaprazda kısa pasla topla buluşan Robinho altıpasın hemen sağından kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top kaleyi bulmuyor ve taça gidiyor.

Dakika 70: Ceza sahası yayı önüne kadar topla ilerleyen Robinho uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin hemen üzerinden dışarı çıkıyor.

Dakika 87: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emre Kılınç ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularından dönen topu takip eden Mert Hakan Yandaş uzaklardan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Volkan Babacan'ın kontrolünde kalıyor.

Dakika 90+1: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla ceza sahası içinde topla buluşan Robinho ceza sahası içine ortasını yapıyor. Volkan Babacan bu topu kontrol etmek istiyor ancak elinden kayan top önce direğe sonra ayağına çarpıyor ve kendi ağlarına gidiyor. Demir Grup Sivasspor Volkan Babacan'ın kendi kalesine attığı golle 1-1'lik skorla beraberliği yakalıyor.

Dakika 90+3: Arda Turan yan hakeme yaptığı faul itirazları sonrasında hakemi itiyor ve bu hareketi sonrasında direkt kırmızı kartla oyundan atılıyor.

SÜPER LİG MAÇ ÖZETLERİ

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Asım Yusuf Öz
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Da Costa, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mossoro, İrfan Can Kahveci (Dk. 90+1 Gökhan İnler), Visca, Elia (Dk. 78 Kerim Frei), Bajic (Dk. 70 Arda Turan)
Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Bifouma (Dk. 78 Mert Hakan Yandaş), Auremir, Ziya Erdal, Boye, Bjarsmyr, Ndinga, Hakan Arslan (Dk. 46 Robinho), Saivet, Emre Kılınç, Cyriac (Dk. 34 Kone)
Goller: Dk. 14 Bajic (Medipol Başakşehir), Dk. 90+2 Volkan Babacan (Kendi kalesine) (Demir Grup Sivasspor)
Kırmızı kartlar: Dk. 38 Mossoro, Dk. 90+3 Arda Turan (Medipol Başakşehir)
Sarı kartlar: Dk. 17 Da Costa, Dk. 60 İrfan Can Kahveci, Dk. 68 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)

Başakşehir - Sivaspor 1-1 maç özeti - Resim : 3

İLK 11'LER

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Da Costa, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Emre, Visca, Mossoro, Elia, Bajic
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Ali Şaşal, Auremir, Mattias, J. Boye, Ziya, N'Dinga, Saivet, Bifouma, Hakan, Emre, Cyriac
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

MOSSORO, 1 DAKİKA ARA İLE İKİ SARI KART GÖREREK OYUNDAN ATILDI

Medipol Başakşehir’in başarılı futbolcusu Mossoro, Sivasspor maçında 37 ve 38. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonucunda kırmızı kartla oyundan atıldı.

Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir, evinde Sivasspor ile mücadele ederken, turuncu-lacivertlilerde beklenmedik olay yaşandı. Başakşehirli futbolcu Marcio Mossoro, müsabakada 1 dakika ara ile gördüğü sarı kartlarla takımını yalnız bıraktı. Brezilyalı futbolcu, ilk olarak 37. dakikada Saivet’e yaptığı harekette sarı kart ile cezalandırıldı. 38. dakikada Ndinga’ya yaptığı müdahale sonrasında karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Mossoro'ya yine sarı gösterdi. 34 yaşındaki futbolcu böylece çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Başakşehir - Sivaspor 1-1 maç özeti - Resim : 4

BAŞAKŞEHİR VE SİVASSPOR BAŞKANLARI MAÇI BERABER TAKİP EDİYOR

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, iki takım arasındaki maçı protokol tribününde beraber izledi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Demir Grup Sivasspor ile mücadele ediyor. Bu karşılaşmayı iki takımın başkanları yan yana takip etti.

aşakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz protokol tribününde beraber izleyerek dostluk görüntüsü verdi. Öte yandan sanatçı Mustafa Ceceli de müsabakayı takip eden kişiler arasında yer aldı.

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.