Serdar Topraktepe'den dikkat çeken açıklama: Daha fazla mücadele etmek istedik ama...

Süper Lig'in 34. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 skorla mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar'da Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe, derbi sonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 34. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 skorla mağlup oldu.

Siyah-Beyazlılar'da Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe, derbi sonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"DAHA FAZLA MÜCADELE ETMEK İSTEDİK AMA 10 KİŞİ OLUNCA TEMPOMUZ DÜŞTÜ''

"Tüm futbolcularım, 10 kişi kalmalarına rağmen son dakikaya kadar maçı kovaladılar, korakor mücadele ettiler, karakter koydular. Hepsine teşekkür ediyorum. Başlangıçta Fenerbahçe, 15-20 dakika baskı kuracaktı, biliyorduk, bunu konuştuk. Önce karşılamak, sonra geçiş oyunları oynuyorduk. 23. dakikada kırmızı kart gördük, planlarımızı bozdu. 10 kişi kaldıktan sonra 4-4-1 oynadık ama oyunu oturtamadık. Korakor iyi oynadık. Fenerbahçe önde olabilir ama maç iki tarafa da gidip geldi. 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlarımız var. Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı, 10 kişi olmamıza rağmen. Daha fazla mücadele etmek istedik ama 10 kişi olunca tempomuz düştü."

"BİZİM OYUNUMUZ ANKARAGÜCÜ MAÇINA IŞIK VERDİ''

"Oyuncularımızın burada koyduğu karakter, bizim oyunumuz Ankaragücü maçına ışık verdi. Oyuncularımız sahiplenmiştir. Tempo ve oyundan memnunum."

"O KANAT BÖLGESİNDE RAHAT OLDUĞUNU BELİRTTİ''

"Semih, kanatta oynamak istediğini söyledi. Devre arası Muleka ile yerlerini değiştirebileceğimi söyledim. O kanat bölgesinde rahat olduğunu belirtti"

 

Serdar Topraktepe'den dikkat çeken açıklama: Daha fazla mücadele etmek istedik ama... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.