Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor?

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında dünya evine giren Başak Dizer, katıldığı bir davette giydiği kıyafetle olay oldu. Tercih ettiği bol ceketin yanı sıra aldığı kilolarla dikkat çeken Dizer, akıllara "Hamile mi?" sorusunu getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile iki yıl önce nikah masasına oturduğundan beri hakkında sık sık hamile olduğuna dair haberler çıkan Başak Dizer, davette giydiği bol ceket ve aldığı kilolar ile kafaları karıştırdı.

Stil danışmanını görenler "Hamile mi?" demekten kendini alamadı.

KOLEKSİYONA BÜYÜK İLGİ

 Dizer'in yanı sıra Burcu Esmersoy, Yasemin Özilhan, Demet Sabancı, Işıl Reçber, Feryal Gülman, Sitare Kalyoncuoğlu ve Aslı Şen gibi sanat ve cemiyet hayatından isimlerin katıldığı  davaetin ev sahipliğini yapan stilist Mert Aslan defile hakkında şöyle konuştu: "Orient Tuxedo koleksiyonuyla Fransız kadının tavrını doğunun oryantalizmiyle birleştirdik. Çok sevdiğim dostlarım bugün yanımdaydılar. Yeni heyecanımıza ortak oldular. Keyifli bir gündü."

Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor?

Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor? - Resim : 2

Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor? ile ilgili etiketler Başak Dizer Hamile Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.