DEM PARTİ ‘SELO’NUN ÜZERİNİ ÇİZDİ Mİ? ŞİMDİ NE OLACAK?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Azerbaycan'daki tarihi seçimi Çağlayan Adliyesi’ndeki terör saldırısının perde arkasını, Başak Demirtaş'ın İstanbul kararını, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın F-35 projesine dönüş sinyalinini değerlendirdi.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Karabağ zaferinin ardından 30 yıl sonra Azerbaycan'da gerçekleştirilen seçim atmosferini canlı yayında aktardı. 

''AZERBAYCAN'DA ARTIK 'DAĞLIK KARABAĞ' KELİMESİ KULLANILMAYACAK''

Yüksel, ''Azerbaycan karabağ zaferinin ardından 30 yıl sonra ilk kez seçime gidiyor. Ermenistan'ın kabul ettiği barış anlaşmasından sonra Kafkaslardaki ekonomik ve siyasi istikrarın sürmesi, Zengezur Koridoru, Türkiye ve İran ile ilişkilerin iyi hale gelmesi ve askeri konular çok önemli. Azerbaycan seçimleri şeffaf bir şekilde gerçekleştiriliyor. Azerbaycan'da artık 'Dağlık Karabağ' kelimesi kullanılmayacak.'' dedi.

''POLİS MEMURU MÜDAHALE ETMESEYDİ BELKİ DE TERÖRİST İÇERİ GİRİP DAHA BÜYÜK VE KALABALIK ALANDA SİLAHLI EYLEM YAPACAKTI''

Bozkurt, ''Polis memuru müdahale etmeseydi belki de terörist içeri girip daha büyük ve kalabalık alanda silahlı eylem yapacaktı. Özellikle DHKP-C başta olmak üzere terör örgütleri ülkenin dikkatinin başka şeylerde olduğu zamanlarda eylem yapıyor. DHKP-C, aşırı gaddar bir örgüttür. O örgütün içinde bağımsız eylem yapılmaz. İki terörist örgütsel bir kararla bu saldırıyı planladı. Saldırının yapıldığı gün teröristin ablasının mahkemesi görülüyordu. Mahkeme salonunda bulunan örgütle bağlantı kişilerin bu saldırıdan haberinin olmaması mümkün değil. Adliyedeki terör saldırısıyla mahkemesi görülen teröristin kaçırılması bile planlanmış olabilir.

''SELAHATTİN DEMİRTAŞ'IN GÜCÜ KIRILDI. CHP'YLE ANLAŞILMIŞ OLABİLİR''

Demirtaş'ın adaylıktan çekilmesi ile ilgili iki seçenek söz konusu. İlk olarak, Selahattin Demirtaş'ın gücü kırıldı. Ancak ikinci seçenek olarak da CHP'yle anlaşılmış olabilir. DEM Parti CHP'yle iş birliği yapsa da yapmasa da kazanacağını düşünüyor. Sezai Temelli 'güç birliği' tanımı yapıyor. İş ve güç birliği konusunda altını farklı dolduruyor.

''ÖYKÜ AJANS HATAY BELEDİYESİ'NDEN İHALELER ALIYORMUŞ''

Reform Enstitüsü ve Öykü Ajans'ın Lütfü Savaş lehine anketler yaptığı söyleniyor. Öykü Ajans Hatay Belediyesi'nden ihaleler alıyormuş. İmamoğlu ve ekibi Lütfü Savaş'ı destekliyor.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

DEM PARTİ ‘SELO’NUN ÜZERİNİ ÇİZDİ Mİ? ŞİMDİ NE OLACAK? ile ilgili etiketler Başak Demirtaş Selahattin Demirtaş DEM Parti İstanbul Adliyesi Hakan Fidan F-35 ABD Azerbaycan Karabağ Ermenistan seçim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.