Barış Atay'ı garsonlar mı dövdü?

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay, Kadıköy'de saldırıya uğradı. Kaburgaları kırılan Atay'ın darp edildiği olaya ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Radyo Trafik spikeri Cenk Sarıkaya, Atay'ın hakaret ettiği garson ve arkadaşları tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

Olay, dün gece saat 01.30 sıralarında Kadıköy’de meydana geldi. 5 kişilik bir grup TİP Hatay Milletvekili Barış Atay’a  saldırdı.

Yere düşürdükleri Atay’ın tekmeleyenler bir süre sonra olay yerinden kaçtı.  Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan Barış Atay’ın kaburgalarında kırık olduğu öğrenildi.

 

'HAKARET ETTİĞİ GARSON VE ARKADAŞLARI DARP ETTİ'

Sosyal medya hesabından olaya ilişkin bir paylaşımda bulunan Radyo Trafik spikeri Cenk Sarıkaya, Atay'ın hakaret ettiği garson ve arkadaşları tarafından darp edildiğini iddia etti.

Sarıkaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Barış Atay'a saldırı haberlerinin detayı neden verilmiyor anlamış değilim. Fakat olay basit bir olay Atay mekanda bir garsonla tartışıp hakaret edince kavga çıkıyor garson ve arkadaşları da Atay'ı dövüyor . En azından Atay dürüstçe olay budur diyebilirdi ."

Barış Atay'ı garsonlar mı dövdü?

Barış Atay'ı garsonlar mı dövdü? ile ilgili etiketler Kadıköy Barış Atay Saldırı tıp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.