Barış Arduç'la apar topar evlenen Gupse Özay hamile! İşte bebeğin cinsiyeti...

Geçtiğimiz gün ani bir kararla nikah masasına oturan ünlü oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay'ın bebek beklediği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin erkek bebek beklediği söyleniyor...

6 yıldır birlikte olan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, önceki akşam tatil için gittikleri Çeşme'de nikah masasına oturdu. Apar topar evlilik kararı alan ikili, törene sadece yakın dostlarını çağırdı. Şimdilerde balayında olan çiftin bebek beklediği iddia edildi.

Barış Arduç'la apar topar evlenen Gupse Özay hamile! İşte bebeğin cinsiyeti...

"ERKEK BEBEK BEKLİYOR"

Takvim'de yer alan habere göre, Gupse Özay'ın hamile olduğu hatta bebeklerinin cinsiyetinin de geçtiğimiz gün belli olduğu iddiası, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Hamile olduğu söylenen Özay'ın bir erkek bebek beklediği söylendi.

Barış Arduç'la apar topar evlenen Gupse Özay hamile! İşte bebeğin cinsiyeti... - Resim : 2

ANİ KARARLA EVLENDİLER

Ani bir kararla nikah masasına oturan çift, evlilik sonrası yaptıkları ilk açıklamada "Bayram yaklaşmıştı, bayramdan sonra da İstanbul'a dönecektik, hava da güzel, e hadi o zaman gel bir deneyelim dedik ve bir anda evlendik" dedi. Nikahta gelinlik giymeyen Özay, Charo Ruiz marka 3440 TL değerindeki bir beyaz elbise giydi.

Barış Arduç'la apar topar evlenen Gupse Özay hamile! İşte bebeğin cinsiyeti... ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç Hamile evlilik Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.