Barcelona Roma ne zaman, hangi kanalda?

Barcelona Roma maçı ne zaman, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final heyecanı devam ediyor. Milli yıldız Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma, Barcelona deplasmanında avantaj arayacak. Son dönemin forma ismi milli oyuncumuz Cengiz Ünder sakatlığı nedeniyle Barça deplasmanında forma giyemeyecek. Futbolseverler ise bu zorlu maç ile ilgili detayları araştırmakta. Peki, Barcelona Roma maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Barcelona Roma maçı şifresiz kanalda mı? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final turunun ilk ayağı başlıyor. 3 Nisan Salı ve 4 Nisan Çarşamba günü birbirinden zorlu dört maç oynanacak. Shakhtar Donetsk'e ilk maçta 2-1 yenilmiş ve rövanş maçını da 1-0 kazanan ve çeyrek finale çıkan Milli futbolcumuz Cengiz Ünderli Roma 4 Nisan akşamı İspanyol takımı Barcelona ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'ne ve İtalya liginde fırtına gibi esen Roma, İspanyol takımı Barcelona'yı eleyip final yoluna doğru ilerlemek istiyor. Peki, Barcelona Roma maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

MAC_NE_ZAMAN_Barcelona_Roma_mac_sifresiz_miNe_zaman_Hangi_kanaldasfafa

BARCELONA - ROMA MAÇI HANGİ KANALDA?

Barcelona ile eşleşen Cengiz Ünder'in takımı Roma, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Camp Nou'a konuk olacak.

4 Nisan Çarşamba günü TSİ 21.45'te oynanacak olan mücadele Tivibu Spor 3 kanalından naklen yayınlanacak.

TEK MAĞLUBİYET KRAL KUPASINDA

Messili Barcelona bu sezon İspanya La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde mağlubiyet yüzü görmedi. Katalan ekibi tek mağlubiyetini Espanyol karşısında Kral Kupası'nda aldı.

Barcelona Şampiyonlar Ligi grup aşamasında D Grubu'nda mücadele etti ve Juventus'un önünde gruptan lider çıktı. İngiliz ekibi Chelsea ile eşleşen Barça rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı, kendi sahasında çıktığı maçı ise 3-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

GRUPTAN LİDER ÇIKTILAR

Juventus ile birlikte çeyrek finale kalan Roma Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele etti. Gruptan 11 puanla lider çıkan Cengiz Ünder'in takımı ardından Ukrayna ekibi Shakhtar Donesk ile eşleşti. İlk maçta Roma 2-1 mağlup olsa da ikinci maçı 1-0 kazanadarak Barcelona'nın rakibi oldu.

aMAC_NE_ZAMAN_Barcelona_Roma_mac_sifresiz_miNe_zaman_Hangi_kanalda

CENGİZ ÜNDER'DEN KÖTÜ HABER

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile karşılaşacak olan Roma'ya kötü haber geldi...
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Roma'ya Cengiz Ünder'den kötü haber geldi.

A Milli Futbol Takımı'nda adalesinden yaşadığı sorun nedeniyle Roma'nın hafta sonunda Bologna ile oynadığı maçta görev alamayan genç yıldızın Barcelona deplasmanında da forma giyemeyeceği açıklandı.

Öte yandan Bologna maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Radja Nainggolan ile İtalya Milli Takımı'nın İngiltere ile oynadığı maçta sakatlanan Lorenzo Pellegrini ise 21 kişilik maç kadrosuna dahil edildiler.

Son haftalarda attığı gollerle müthiş bir çıkış yakalayan Cengiz Ünder, Roma'nın en önemli kozlarından birisi haline gelmişti.

BARCELONA'DAN GRİEZMANN HAMLESİ

Atletico Madrid'in süper starı Antione Griezmann, Manchester United'ın da teklifi olmasına rağmen kararını Barcelona'dan yana kullandı.

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Antione Griezmann'ın Madrid ekibinden ayrılacağı söylentileri günden güne artmaya başladı.

The Sun'ın haberine göre; Manchester United'ın teklifini reddeden Fransız yıldız, kararını Barcelona'dan yana kullandı.

Jose Mourinho'nun 27 yaşındaki yıldızı transfer listesinin başına koyduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın yıldız futbolcusu Pogba, Antione Griezmann'la birlikte oynamak istediğini söylemişti ancak Pogba'nın bu isteğinin olmayacağı belirtildi.

Habere göre; Barcelona, Griezmann'la anlaştı ve Katalan kulübü bu transfer için 100 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Antione Griezmann, Atletico Madrid formasıyla bu sezon 38 maça çıktı ve 23 gol kaydetti.

CENGİZ'E GELEN TEKLİFLERİ REDDECEKLER

İtalya Serie A takımlarından Roma’nın başkanı Jim Palotta, transfer dedikodularıyla ilgili açıklamada bulunurken Cengiz Ünder ve kaleci Alisson Becker hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.

Sezon başında Medipol Başakşehir’den transfer edilen Cengiz Ünder’in performansını beğendiğini söyleyen Palotta, “Cengiz Ünder gerçekten harika bir başlangıç yaptı. Onunla 5 yıllık sözleşmemiz var ve bunu koruyacağız. Aynı şey kaleci Alisson için de geçerli” dedi.

Roma’dan ayrıldıktan sonraki performanslarıyla isimleriden söz ettiren Juventus’lu Pjanic ve Liverpool’lu Salah hakkında konuşan Palotta, “Salah Premier Lig’den teklif gelince ayrılmak istediğini söyledi. Pjanic’in ise sözleşmesindeki maddeden dolayı ayrılmasına engel olamadık” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona ile eşleşmelerini değerlendiren Palotta, “Bu eşleşmeden dolayı mutluyum. Çünkü her takımla mücadele edebilecek seviyede olduğumuzu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

rtrtMAC_NE_ZAMAN_Barcelona_Roma_mac_sifresiz_miNe_zaman_Hangi_kanalda

ROMA AS

Associazione Sportiva Roma, daha çok bilinen adıyla AS Roma veya Roma, Roma'da kurulu bir İtalyan profesyonel futbol kulübüdür. 1927 yılında bir birleşme ile oluşturulan Roma 1950'lerin başında bir sezon hariç (1951-1952) İtalyan birinci futbol liginde her zaman yer almıştır.

Roma tarihinde üç kez Serie A şampiyonluğu, dokuz kez Coppa Italia şampiyonluğu, bir kez de Fuar Şehirleri Kupası (1960-1961) şampiyonluğu yaşamıştır. Aynı zamanda birer kez de UEFA Şampiyonlar Ligi (1983-1984) ve UEFA Kupası'nda (1990-1991) final oynama başarısı göstermiştir.

Maçlarını ezeli rakip olduğu SS Lazio ile birlikte 70 634 kişilik Olimpiyat Stadyumu'nda oynamaktadır. 72.000 kişilik oturma kapasitesi ile sadece Giuseppe Meazza Stadyumu'nunki daha fazladır kendi benzerleri içinde İtalya'da ikinci en büyük stadyumdur. Unutulmaz oyuncusu Brezilyalı Aldair için 6 numaralı formayı müzeye kaldırmışlardır. Takımın En çok forma giyen ve en çok gol atan oyuncusu şu an hala takımda oynamakta olan Kaptanı Francesco Totti'dir.

AS Roma, 2013-14 sezonunda oynadığı 10 maçta 10 galibiyet alarak Serie A'ya en iyi başlangıç yapan takım unvanını ele geçirmiştir. Daha önceki rekor 2005-06 sezonunda oynadığı 9 maçta 9 galibiyet alan Juventus'a aitti. 2011 yılının Eylül ayında kulübün eski başkanı Thomas R. DiBenedetto 2016 yılında AS Roma'nın yeni stadına kavuşacağını açıklamıştır.

uMAC_NE_ZAMAN_Barcelona_Roma_mac_sifresiz_miNe_zaman_Hangi_kanalda

FC BARCELONA

FC Barcelona (tam adıyla Futbol Club Barcelona ya da takma adıyla Barça), İspanya'nın Katalonya özerk bölgesindeki Barselona kentinde bulunan futbol kulübü.

1899 yılında, Joan Gamper önderliğinde, İsviçreli, İngiliz ve İspanyol bir grup tarafından kurulmuştur. Katalan bölgesini temsil eden kulübün sloganı "Més que un club" (bir kulüpten daha fazlası) cümlesidir. Barça marşı ise, Josep Maria Espinàs tarafından bestelenen Cant del Barça'dır.

Barcelona, La Liga'dan düşmeyen üç kulüpten biri olup, Real Madrid ile beraber İspanyol futbolunun en başarılı temsilcileridirler. 1928'de İspanyol Profesyonel Futbol Ligi La Liga'nın on kurucu üyesinden biri olan kulüp, 1929'da ligin ilk şampiyonu olmuştur. İspanya'da 24 La Liga şampiyonluğu, 27 İspanya Kupası, 10 Supercopa de España, 4 Eva Duarte Kupası ve 2 Lig Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır. Avrupa'nın en başarılı kulüpleri arasında yer alan Barça 'nın 12'si Avrupa kupalarında olmak üzere, 16 uluslararası kupası bulunmaktadır. 5 Şampiyonlar Ligi, 4 Kupa Galipleri Kupası, 3 Fuar Şehirleri Kupası (günümüzdeki adıyla Avrupa Ligi), 5 UEFA Süper Kupası ve 2 Dünya Kulüpler Kupası 'nı müzesinde bulundurmaktadır. 1955 yılından beri, her sene Avrupa arenasında mücadele etmektedir.

Futbol takımı 2009 yılında mücadele ettiği 6 turnuvada da şampiyon olarak bir ilki gerçekleştirmiştir. Takım 2009 yılında Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası, La Liga, Copa del Rey, Supercopa de España ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmıştır. Kulübün stadyumu Camp Nou'dur ve taraftarlarına Culés denir, diğer ad ise Ultras Barça'dır. Kulübün taraftarları arasında, İspanya'nın şu anki başbakanı José Luis Rodríguez Zapatero da vardır.

FC Barcelona bünyesinde bir yedek futbol takımı (FC Barcelona B) ve bir genç futbol takımı (FC Barcelona C) da vardır. Bunlar dışında, kulübe ait profesyonel basketbol, hentbol, futsal ve patenli hokey takımları vardır.

Barcelona Roma ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Barcelona Roma maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta maçı şifresiz mi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.