Baldurs Gate 3 Adamantine kalıpları nerede? Baldurs Gate 3 Grymforge'a nasıl gidilir

Baldur's Gate 3 dünyasında, maceracılar Underdark'ın derinliklerine dalıp gizemli Adamantine Forge'un kullanıldığı antik kalıpları ortaya çıkarabilirler. Bu değerli kalıplar Grymforge'un her köşesine gizlenmiştir ve her biri özel ekipman yapmanın anahtarıdır. Peki, Baldurs Gate 3 Adamantine kalıpları nerede? Baldurs Gate 3 Grymforge'a nasıl gidilir? Baldursgate 3 Adamantine kalıp lokasyonları!

Forge'da yapım gerçekleştirmek, sadece bu kalıpları değil aynı zamanda Adamantine (Mihtral) Cevherini de gerektirir; bu da cesur kaşifleri bu kritik malzemeleri aramaya yönlendirir. Baldurs Gate 3 Adamantine kalıpları nerede? Baldurs Gate 3 Grymforge'a nasıl gidilir? İşte Baldur's Gate 3'teki Grymforge'daki tüm Adamantine Forge kalıp konumlarının lokasyonları...

Baldurs Gate 3 Adamantine kalıpları nerede? Baldurs Gate 3 Grymforge'a nasıl gidilir

Baldurs Gate 3 Grymforge'a nasıl gidilir?

Grymforge, Underdark'ın derinliklerinde yer alır ve ulaşmanın birden fazla yolu vardır. Bir yol, Decrepit Köyü'nden tekne yolculuğuna çıkmak ve koordinatları (X:19, Y:-208) olan tekneyi almak şeklindedir. Başka bir yol ise Underdark içindeki Goblin Kampı'nda gizli bir girişi keşfetmek; bu giriş, Grymforge'a yolculuk edecekleri sahilin bulunduğu yere ulaşır. Duergar'larla karşılaşmayı cesaret edip Grymforge'a varmak isteyen maceracılar uygun hızlı seyahat için (X:-465, Y:385) koordinatlarındaki Underdark - Grymforge 'Yol Noktasını' açmalıdır.

Baldurs Gate 3 Adamantine kalıpları nerede? Baldurs Gate 3 Grymforge'a nasıl gidilir - Resim : 2

Baldurs Gate 3 Adamantine kalıp lokasyonları

  1. Uzun Kılıç Kalıbı - Konum: (X: -625 Y: 410) Maceracılar, Grymforge'un merkezinin kuzey ucuna ulaşmak için asılı platformları kullanmalıdır. Burada bir iskeletin yanındaki Uzun Kılıç Kalıbını bulabilirsiniz. Bu kalıp, Adamantine Uzun Kılıç yapmak için Mithral Cevheri ile birleştirilebilir.

  2. Topuz Kalıbı - Konum: (X: -609 Y: 284) Topuz Kalıbı, Underdark - Ancient Forge Yol Noktasına yakın bir masada bulunur. Bu kalıp, Adamantine Mace yapmak için Mithral Cevheri ile birleştirilebilir.

  3. Zırh Kalıbı - Konum: (X: -621 Y: 260) Zırh kalıbı, Underdark - Ancient Forge Yol Noktasının hemen güneybatısında yer alır. Burada bir grup 'Canlanmış Zırhlar' yakınında bekler. Bu kalıp, Adamantine Pul Zırh (Orta Zırh) yapmak için Mithral Cevheri ile birleştirilebilir.

  4. Pala Kalıbı - Konum: (X: -607 Y: 322) Asılı bir platformun üzerine yerleştirilen Pala Kalıbı, Kadim Körün erişimi için gereken kolların yanında bir iskeletten alınabilir. Bu kalıp, Adamantine Scimitar yapmak için Mithral Cevheri ile birleştirilebilir.

  5. Kalkan Kalıbı - Konum: (X: -559 Y: 410) Kilitli çift demir kapıları açmak zordur. Sonrasında oyuncular, kuzeydoğu köşesinde yer alan iskeletin üzerindeki Kalkan Kalıbını almak için odaya ulaşır. Bu kalıp, Adamantine Kalkanı yapmak için Mithral Cevheri ile birleştirilebilir.

  6. Ağır zırh Kalıbı - Konum: (X -597 Y: 309) Underdark - Ancient Forge Yol Noktasının kuzeydoğusunda, bir iskeletin yakınındaki yerden Alçak Kalıp bulunur. Bu kalıp, Adamantine Splint Zırhı (Ağır Zırh) yapmak için Mithral Cevheri ile birleştirilebilir.

Baldurs Gate 3 Adamantine kalıpları nerede? Baldurs Gate 3 Grymforge'a nasıl gidilir ile ilgili etiketler oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.