BAKAN HAKAN FİDAN’IN ‘VURACAĞIZ, UZAK DURUN’ RESTİ KİME?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın sözlerinin şifrelerini, tahliye edilen Merdan Yanardağ’ın provokasyonlarını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ayşenur Arslan'ın skandal sözleri sonrası Halk TV'y sahip çıkmasını ve İngilizlerin Galatasaray kafilesine eziyetini masaya yatırdı.

 ''TÜRKİYE'NİN SURİYE'YE YAPACAĞI KARA HAREKATI ÖNCESI HAVA HAREKATLARI SÖZ KONUSUDUR''

Bozkurt, ''Hakan Fidan'ın 'üçüncü taraflar uzak dursun' mesajı çok önemli. Ankara'daki saldırı girişimindeki teröristlerin Suriye'den ülkeye giriş yaptığını söyledi. Üçüncü taraf Suriye'de ABD, Irak'ta KYG unsurlarıdır. Bu mesaj ABD'ye mesajdır. Esas mesele Suriye boyutudur. Türkiye'nin Suriye'ye yapacağı kara harekatı öncesi hava harekatları söz konusudur. Fidan enerji tesislerine işaret etti. Rakka-Deyrizor hattı TSK'nın bundan sonra hedefinde. Türkiye'nin Suriye'ye 5. harekatının sinyalleri masada. Fidan’ın sözleri PKK’ya ve dünyaya ‘Biz bu örgütün kolunu bacağını kopartacağız, kalbini ciğerini sökeceğiz’ mesajıdır. Fidan’ın mesaj Süleymaniye’deki KGB yönetime de gidiyor.

''YANARDAĞ AÇIK AÇIK TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPMIŞTIR''

Merdan Yanardağ terör örgütüne alan açma gibi bir düşünceye sahip. Yanardağ açık açık terör örgütü propagandası yapmıştır.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

BAKAN HAKAN FİDAN’IN ‘VURACAĞIZ, UZAK DURUN’ RESTİ KİME? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Hakan Fidan Galatasaray Merdan Yanardağ FETÖ Ayşenur Arslan Halk TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.