Baht Oyunu'na Dert Oldu! RTÜK Harekete Geçti! İşte Dizi Hakkında Son Karar

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Baht Oyunu’ndaki taciz sahnesi için RTÜK’e üst üste şikayetler gelmeye başladı. Rüzgar ile Tuğçe arasında yaşanan taciz iddiaları gündemde yer alırken RTÜK’ün dizi hakkında son bir karar alması da artık sadece bir an meselesi.

Başrollerinde Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın oynadığı Baht Oyunu dizisi her bölümü ile izleyenlerin dikkatini çekmekte. İlk bölümlerde umduğunu bulamayan dizi şimdilerde çok konuşulmaya başlarken ekibinde moralinin yerine gelmesi ve senaryonun daha düzgün işlemesi ve buna oyuncuların üstün performansı da eklenince olay reytinglerde patlamaya kadar gitti.

Ancak Baht Oyunu dizisinin 3. bölümünde yaşananlar izleyenleri adeta çileden çıkarttı. Ada, Bora’nın akılını tamamen karıştırarak ona Tuğçe’yi nakşettirmek için çeşitli oyunlara başvurmak durumunda kaldı. Bora’nın aklından geçenleri okuyan Ada ve Tuğçe ikilisi birlikte bir plan yaparak Bora’nın kullanmakta olduğu chat programının üzerinden onunla ikili sohbet kurmaya başladı.

Baht Oyunu'na Dert Oldu! RTÜK Harekete Geçti! İşte Dizi Hakkında Son Karar

Bora’yı etkilemek adına her şeyi göze alan Ada, nasıl davranması gerektiğini öğrenerek yazışmaları bizzat kendisi gerçekleştirdi. Son bölümde Rüzgar ile Bora salonda yatarken Bora’nın uyuduğunu tekrardan kontrol eden Rüzgar, daha sonrasında yerinden kalkarak Tuğçe’nin uyumakta olduğu yatak odasına giriş yaptı ve hemen ardından da kapıyı kilitledi.

RTÜK'e Telefon Yağdı!

Bu durumun farkına varan Ada’da büyük bir heyecanla Bora’yı uyandırarak O’na yaşananlardan bahsetti. Ancak burada Bora duruma biraz kayıtsız kaldı. Ve bir anda Tuğçe’nin çığlığı ile her şey değişti.

Baht Oyunu'na Dert Oldu! RTÜK Harekete Geçti! İşte Dizi Hakkında Son Karar - Resim : 2

İşte Baht Oyunu dizisinde ne olduysa tam da bu andan sonra gerçekleşti. İzleyenler sosyal medyada bu sahnede bir taciz yaşandığını söyleyerek duruma büyük bir tepki gösterdi. Baht Oyunu’ndaki bu sahne artık bir cinsel taciz sahnesiydi. Ve bunun bir komedi sahnesi olarak lanse edilmesi herkesi aşırı derecede rahatsız etti.

FİNAL OLABİLİR!

Sosyal medyadan yapılan paylaşımlarda “Bu sapıklık ve cinsel taciz sahnesinde kullanılan müzik tamamen palavra. Bu yaşananlar sonrasında bir de utanmadan çıkıp kadına şiddet var diyerek bas bas bağırırlar.” yorumları kullanıldı.

Baht Oyunu'na Dert Oldu! RTÜK Harekete Geçti! İşte Dizi Hakkında Son Karar - Resim : 3

Baht Oyunu dizisinin bu bölümünde yaşanan cinsel taciz sahnesi sonrasında RTÜK’e çok sayıda şikayet gittiği bilgisi alındı. Bundan sonraki süreçte dizi için herhangi bir ceza gelip gelmeyeceği konusunda son kararı artık RTÜK verecek.

Baht Oyunu'na Dert Oldu! RTÜK Harekete Geçti! İşte Dizi Hakkında Son Karar ile ilgili etiketler baht oyunu cemre baysel Aytaç Şaşmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.