Bahçeli, Sinan Oğan çıkışını neden yaptı? O fotoğrafı hatırlatıp "Sanırım herkes mesajı aldı" dedi!

MHP Grup Toplantısı'nda konuşan Bahçeli isim vermeden dikkat çeken bir Sinan Oğan göndermesi yaptı. Bahçeli, "İçimiz kan ağlayarak , ihraç ettiğimiz zatla aynı karede poz verdik." diyerek Sinan Oğlan ile birlikte çektirdikleri fotoğraf karesini hatırlatarak "Sanırım herkes mesajı aldı" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 50+1 şartı ortadan kalkacak mı? sorusu gündemdeki yerini korurken konuyla ilgili yorum yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli ise 2023 seçimleri döneminde Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı'ndan yana olmasını hatırlatıp dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 "İÇİMİZ ACIDI, SES ÇIKARMADIK. SANIRIM HERKES MESAJI ALDI"

Cumhur İttifakı'nın bozulmasına geçit vermeyeceklerini vurgulayan Bahçeli, 2023 seçimlerinin ardından Sinan Oğan ile aynı karede yer aldığı fotoğrafı hatırlatarak  şunları söyledi:

"Bu ittifakın bozulmasına geçit vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımıza seçim döneminde kiminle istiyorsa görüşüp temas kurmasına destek verdik. Hatta partimizden ihraç edilen bir şahısla aynı kareye girmeye bile içimiz acısa da ses çıkarmadık. Sanırım herkes mesajı aldı."

SİNAN OĞAN MHP'DEN NEDEN İHRAÇ EDİLDİ?

MHP,  2014 ile 2015'teki seçimlerin öncesi ve sonrasında parti tüzüğüne uygun açıklamalar yapmadığı için MHP'den ihraç edildiğini açıklamıştı. 

 

 

 

 

Bahçeli, Sinan Oğan çıkışını neden yaptı? O fotoğrafı hatırlatıp "Sanırım herkes mesajı aldı" dedi! ile ilgili etiketler MHP
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.