Bahar Öztan kimdir, öldü mü, neden öldü?

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Bahar Öztan, hayatını kaybetti. Sağlık sorunlarıyla boğuşan Öztan, 61 yaşında aramızdan ayrıldı. Bu üzücü kaybın ardından 'Bahar Öztan kimdir?' veya 'Bahar Öztan neden öldü?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bahar Öztan kimdir, öldü mü neden öldü? Bahar Öztan hangi filmlerde oynadı? İşte, Bahar Öztan'ın hayatı ve filmleri...

Yeşilçam'ın efsanevi figürlerinden Bahar Öztan, sağlık mücadelesi sonrasında vefat etti. 61 yaşında aramızdan ayrılan usta oyuncu, sinema dünyasında derin izler bıraktı. Öztan'ın ölümüyle birlikte merakla araştırılan sorular da gündeme geldi. Peki, Bahar Öztan kimdir? Neden öldü? Hangi filmlerde rol aldı? İşte, unutulmaz sanatçının hayatı ve kariyeri...

Bahar Öztan kimdir, öldü mü, neden öldü?

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

11 Ağustos 1962 tarihinde İskenderun'da dünyaya gelen Bahar Öztan, İstanbul'da büyüdü ve sanat dünyasına Elidor Reklamı ile adım attı. Kısa sürede "Gamzeli Güzel" olarak tanınan Öztan, fotoromanlardaki başarısıyla da dikkatleri üzerine çekti. Ardından sinema sektörüne adım atan ve "Şaşkın Milyoner" filmiyle beyaz perdede izleyicilerle buluşan Öztan, Yeşilçam'ın önemli oyuncuları arasında yer aldı.

Evli ve bir oğlu olan Bahar Öztan, Bodrum'da bir anaokulu açarak eğitim alanındaki faaliyetlerine de katkı sağladı. Uzun yıllar Amerika'da yaşayan ve ardından İstanbul'a dönen Öztan, 2007 yılında Koliba Film'in çektiği "Aşk Kapıyı Çalınca" ve Erler Film'in çektiği "Görgüsüzler" dizilerinde rol aldı.

BAHAR ÖZTAN NEDEN ÖLDÜ?

Bahar Öztan, uzun süredir mücadele ettiği kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. 

Bahar Öztan'ın cenaze töreni, 22 Mart'ta ikindi namazını müteakip Şakirin Camii'nde kılınacak. Ardından, Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek olan sanatçı, sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

Bahar Öztan kimdir, öldü mü, neden öldü? ile ilgili etiketler Bahar Öztan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.