Bahar dizisinde olay sahne! Bahar sonunda gözünü açtı: Ne zamandır aldatıyorsun beni?

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinin 8. bölümü dün akşam ekrana geldi. Bahar'ın 8. bölümü reytinglerde tüm kategorilerde birinci oldu. Bahar'ın Timur'a ''Ne zaman itiraf edeceksin Timur? Ne zamandır aldatıyorsun beni?'' diyerek çıkışması diziye damgasını vurdu. İşte detaylar...

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinin 8. bölümü dün akşam ekrana geldi. Bahar'ın 8. bölümü reytinglerde tüm kategorilerde birinci oldu. Dizide öyle bir sahne vardı ki izleyicilere 'Nihayet aldatıldığını anladı' dedirtti.

BAHAR DİZİSİNİN 8. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Rengin'in kaza yapması ve çalıştığı hastanede tedavi altına alınmasıyla her şey gün yüzüne çıktı. Rengin'i yaralı halde gören Timur'un endişeli ve korkulu hali Bahar'ı kahretti. Bahar, ''Bende ölümden döndüm, senin yüzünü hiç bu halde görmedim'' diyerek Timur'a sitem etti.

Bahar, ''Ne zaman itiraf edeceksin Timur? Ne zamandır aldatıyorsun beni'' diyerek Timur'a çıkıştı. Parla'nın Rengin'in kızı olduğu öğrenen Bahar, Timur'a ''Sen Umay'ın Parla ile görüşmesini bu yüzden istemedin değil mi? Parla'nın Rengin'in kızı olduğunu biliyor muydun?'' dedi.

Bahar, Parla'nın sözlerini hatırladı ve ''Parla neden evimize kadar gelip 'Benim annemin evli bir adamla ilişkisi var' diyerek bir bomba ortaya koydu'' dedi.

 

Bahar dizisinde olay sahne! Bahar sonunda gözünü açtı: Ne zamandır aldatıyorsun beni? ile ilgili etiketler Bahar dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.