Bağırsaklarınızdaki Bakteriler B12 Vitamini İçin Seks Yapıyor! Bilim İnsanları İspatladı!

Vücudunuzda olanlardan haberiniz olmayabilir. Ancak Bilim insanları ince bağırsaklarınızda B12 vitamini için seks yapan bakterileri araştırıyor. Üstelik yapılan deneyler gösteriyor ki bağırsaklarınızda yaşayan yararlı bakteriler B12 vitamini alabilmek için sevişiyor.

İnsan bağırsaklarına dair çalışmalar yürüten Kaliforniya Üniversitesinden bilim insanları yararlı bakteriler ile ilgili deneylerin sonucunu açıkladı. Buna göre bağırsaklarda bulunan yararlı bakterilerin B12 vitamini için seviştikleri ortaya çıktı.

B12 vitaminini alacak genleri birbirine aktaran yararlı bakterilerin doğrudan seks yaptıklarını açıklayan bilim insanları daha önce zaten B12 vitamininin vücut için ne kadar öneli olduğunu ispatlamışlardı.

B12 Vitamini Olmadan Vücut Çalışmıyor

B12 için seks yapan bakteriler bunun rekabetini boşuna vermiyor. Zira B12 vücutta pek çok hücre için elzem durumda. Yokluğunda pek çok sağlık sorununun çıktığı B12 vitamini içinl bakterilerin sevişmeleri de bir delil olarak görülüyor.

Bağırsaklarınızdaki Bakteriler B12 Vitamini İçin Seks Yapıyor! Bilim İnsanları İspatladı!

Patrick Degnan tarafından yapılan açıklamalarda, bakterilerin nasıl seks yaptığı anlatıldı. Degnan'a göre bu süreçte B12'nin alınmasını sağlayan genler, bir tüp içerisinde bakteriden bakteriye aktarılıyor. Bu sayede iki bakteri arasında bir ilişki oluşuyor ve bunun sonucunda da her iki bakteri de B12 için gerekli olan genlere ulaşmış oluyor.

 

Bağırsaklarınızdaki Bakteriler B12 Vitamini İçin Seks Yapıyor! Bilim İnsanları İspatladı! ile ilgili etiketler bakteri bağırsak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.