Babadan oğlu Murat Boz'a 'oyun oynuyorum lan' fırçası

Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Murat Boz, babasıyla olan videosunu ilk kez Instagram hesabından paylaştı. İşte tam o anlarda Cafer Bey kendisine takılan oğlu Murat Boz’a ‘Oyun oynuyorum ben lan’ demesi dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden birisi olan Murat Boz, babası Cafer Boz’a yaptığı şakayı Instagram hesabından paylaştı. Babası ile birlikte bir koltukta yan yana oturduğu esnada selfie çekinmeyi teklif eden Murat Boz, Cafer Bey’den fırça yedi.

Murat Boz ilk olarak babasına "Güzel poz versene baba. Şöyle bir yakışıklı çık" dedi. Oğluyla beraber gülümseyerek poz veren Cafer Boz tam o esnada Murat Boz’un şakasına denk geldi. Murat Boz, "Baba video baba" deyince baba Cafer Boz’da "Oyun oyun ben lan" söyleminde bulunarak oğluna fırça attı.

Murat Boz o anların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı ve kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Murat Boz (@muratboz)'in paylaştığı bir gönderi

Babadan oğlu Murat Boz'a 'oyun oynuyorum lan' fırçası ile ilgili etiketler Murat Boz cafer boz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.