Baba Dizisi Uyarlama Mı? Hikayesiyle Dikkat Çeken Baba Dizisi Konusu Nedir?

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrol oynadığı Baba Dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Bir Anadolu Hikayesi sloganıyla yayın hayatına başlayan proje iddialı oyuncu kadrosuyla da gelecek vaad ediyor. Peki Baba Dizisi Uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? İşte detaylar...

Baba dizisi uyarlama mı sorusu bu akşamın en merak edilen sorusu oldu. Ay Yapım imzalı proje Show TV'de ilk bölümüyle ekrana geliyor. 5 yıl aradan sonra Haluk Bilginer'i televizyona döndüren Baba dizisi hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla da günlerdir merakla bekleniyordu.

Baba Dizisinin konusu ise birçok izleyicinin kendinden bir şeyler bulabileceği nitelikte. İzmir'in Ödemiş ilçesinde çekimleri yapılan Baba dizisi bir baba ile oğulun seneler sonra yüzleşmesini konu alıyor. Türk aile yapısının en içten ve şeffaf bir şekilde ekrana aktarıldığı dizi Saruhanlı Konağı'nda geçiyor.

Baba Dizisi Uyarlama Mı? Hikayesiyle Dikkat Çeken Baba Dizisi Konusu Nedir?

Baba Dizisi Uyarlama Mı?

Baba dizisi Bir Anadolu Hikayesi olarak ekrana çıktı. Dizi uyarlama değildir.

Haluk Bilginer'in uzun yıllar önce ayrıldığı oğlu Tolga Sarıtaş ile tekrar buluşması ve geçmişin hesaplaşmasını konu alan Baba Dizisi çok zengin bir akrabanın uçak kazasında hayatını kaybetmesiyele başlıyor.

Baba Dizisi Uyarlama Mı? Hikayesiyle Dikkat Çeken Baba Dizisi Konusu Nedir? - Resim : 2

Büyük bir mirasın kaldığı aile için şimdi yeni bir savaş başlıyor. Gerçek anlamda Anadolulu bir ailenin dramını anlatan Baba, herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı bir hikayeyi ekrana taşıyor.

Şimdi herkes Baba dizisinin, aynı akşam ATV’de ekrana gelen Destan gibi güçlü bir rakip karşısında reytinglerde nasıl bir başarı elde edeceğine kitlenmiş durumda.

Baba Dizisi Uyarlama Mı? Hikayesiyle Dikkat Çeken Baba Dizisi Konusu Nedir? ile ilgili etiketler baba dizisi uyarlama mı baba dizisi konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.