Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi satacak mıydı?

Lig Radyo spor yorumcusu Cüneyt Kaşeler'in ortaya attığı iddia ortalığı fena karıştıracak gibi gözüküyor.

Ali Koç'un dün gece FB TV'de yaptığı uzun değerlendirmeleri ve kulüp borcunu açıklamasının ardından, Fenerbahçe'deki mali tablonun beklenenden de kötü olduğu ortaya çıkmıştı. Bu kadar kötü bir mali tablo ve sportif başarısızlığın ardından Aziz Yıldırım'ın tekrar Fenerbahçe başkanlığı için aday olması tartışmaları beraberinde getirmiş.

 

Lig Radyo spor yorumcusu Cüneyt Kaşeler'in Twitter hesabından ortaya attığı iddia ise bu tartışmaları körükleyecek cinsten.

Kaşeler attığı tweette Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi satma gibi bir planının olabileceğini ve bunun bu adaylığın tek mantıklı açıklaması olduğunu düşündüğünü belirtti. 

Tweet şu şekilde:

"Aziz Yıldırım bu borcu yapmasına ragmen neden aday oldu diye düşününce aklıma tek cevap geliyor: Bu performansla yapabileceği en iyi şey kulübün iflasını açıklayıp sonrasında da birine satmak olurmuş."

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi satacak mıydı?

 

 

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi satacak mıydı? ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Ali Koç Fenerbahçe cüneyt kaşeler
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.