Abdullah Avcı'dan final açıklaması: Beşiktaş zengin bir oyuncu kadrosuna sahip!

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzonspor deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 4-0 yenerek finale yükseldi. Müsabaka sonrası Bordo-Mavililerin Teknik Direktörü Abdullah Avcı final açıklamasında bulundu.

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzonspor deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 4-0 yenerek finale yükseldi.

Müsabaka sonrası Bordo-Mavililerin Teknik Direktörü Abdullah Avcı final açıklamasında bulundu.

''HARİKA BİR İKİNCİ YARI''

 "Başından sonuna kadar kazanmayı istedik. Baskıyı yönlendirmeyi yapamadık, bir şey üretemedik ilk yarıda. İkinci yarının başında doğru yönlendirmeli baskıyı yaptık. Oyun disiplinine sadık kaldık. Oyunun her anını doğru oynamak gerek. 4-0'dan sonra bile oyun disiplininden kopmadık. Harika bir ikinci yarı. Sezon başından bu yana inişlerin çıkışların olduğu bir sezon oldu. Finali sonra konuşacağız. Hafta sonu oynayacağımız İstanbulspor maçına bakacağız. Finalin de keyfini çıkarmak istiyoruz. 9 kere kupayı almış Trabzonspor bunu tekrar müzesine götürmek isteyecektir. Karagümrük'e bundan sonraki maçlarda başarılar."

''HAFTA SONUNDA OYNAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM''

"Onuachu'nun belinde bir kilitlenme olmadığını düşünüyorum doktordan aldığım bilgiler doğrultusunda. Hafta sonunda oynayacağını düşünüyorum." 

''BAŞKAN DA BEN DE YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ''

"Gelecek sezonki yapılanmanın büyük bir kısmı mayıs ayında olacak. Bu sadece transfer olarak düşünülmesin. Sürdürülebilir bir oyun ve ekonomi için başkan da ben de yoğun bir şekilde çalışıyoruz." 

'''BEŞİKTAŞ ZENGİN BİR OYUNCU KADROSUNA SAHİP''

"Beşiktaş ligimizin dört büyük takımından bir tanesi ve zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Onlar da bu sezonu kupayla kapatmak isteyecektir. Umarım bunun karşılığını biz alırız. Umarım güzel oyunların olduğu bir final olur." 

 

 

Abdullah Avcı'dan final açıklaması: Beşiktaş zengin bir oyuncu kadrosuna sahip! ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Trabzonspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.