Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ilgili flaş gelişme!

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Galatasaray, Hakim Ziyech'in sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu kullandı. Chelsea, Faslı yıldızın transferini onaylayan belgeyi sarı-kırmızılılara iletti.

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giyen yıldız isim Hakim Ziyech'in sözleşmesindeki satın alma opsiyonunun kullanıldığı ve Faslı futbolcunun sarı kırmızılılarda kalacağı öne sürüldü.

İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, Hakim Ziyech'in sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu kullandı. Chelsea, Faslı yıldızın transferini onaylayan belgeyi sarı-kırmızılılara ilettiğini aktardı. 

Haberde yer alan detayda 31 yaşındaki futbolcunun Chelsea'ya geri dönmeyeceği ve kalıcı olarak Galatasaray'da kalacağı detayına yer verildi.

Hakim Ziyech bu sezon Galatasaray forması ile 21 maçta süre alırken 8 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

İşte Fabrizio Romano tarafından paylaşılan tweet: "Hakim Ziyech, kalıcı olarak Galatasaray'da kaldığı için Chelsea'ye dönmeyecek. Satın alma zorunluluğu maddesi, Chelsea'nin Gala'ya anlaşmayı onaylayan bir mektup göndermesiyle tetiklendi ve imzalandı."

Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ilgili flaş gelişme! ile ilgili etiketler Hakim Ziyech Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.