Aziz Dizisinde Delege Pierre Tüm Kozlarını Kullandı! Pierre Ölüyor Mu?

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Aziz dizisinde Pierre tüm kozlarını kullandı ancak Aziz Payidar'ın silahından kaçamadı. Dizinin son bölümünde Aziz Payidar, "Aynı babam gibi Msyö Pierre, kalbine tek kurşun sıktı diyecekler" diyerek silahı doğrulttu. Peki Aziz dizisinde Pierre ölüyor mu? İşte yanıtı...

Aziz dizisi yeni bölümüyle yine akıllarda soru işareti bıraktı. Cuma akşamlarının reytinglerde zirvede yer alan yapımı Aziz dizisi güçlü rakiplerine rağmen konuşulmaya, sosyal medyada etkileşim almaya devam ediyor. Dizinin 15. bölüm final sahnesinde Aziz Payidar ve Delege Pierre karşılaştı. Aziz Dizisinde Delege Pierre Tüm Kozlarını Kullandı! Pierre Ölüyor Mu?

Pierre ölüyor mu sorusu da Aziz dizisinin son bölüm final sahnesi sonrası merak edilen en büyük detay oldu. Efnan'ıın Delege Pierre'in asıl amacını öğrenmesinden sonra karşı karşıya gelen Aziz Payidar ve Mösyö Pierre arasında sert bir tartışma yaşandı.

Aziz Dizisinde Delege Pierre Tüm Kozlarını Kullandı! Pierre Ölüyor Mu?

"Aynı Babam Gibi Mösyö Pierre, Kalbine Tek Kurşun"

Aziz Payidar'ın Pierre'e silahı doğrultup, "Aynı Babam Gibi Mösyö Pierre, Kalbine Tek Kurşun" sözleri Delegenin sonunun geldiğine yorumlandı.

Ancak "Pierre ölecek mi, Fırat Tanış diziden ayrılacak mı" sorularının yanıtı Aziz 16. bölümde belli olacak.

Aziz Dizisinde Delege Pierre Tüm Kozlarını Kullandı! Pierre Ölüyor Mu? ile ilgili etiketler aziz dizisi pierre ölüyor mu fırat tanış diziden ayrılıyor mu