Avukatı cezaevinde ağlama nöbetleri geçiren Dilan Polat'a 'Tutunamayanlar' romanını gönderdi!

Tüm Türkiye'nin aylardır konuştuğu isim olan Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, Nevşin Mengü'nün yayınında dikkat çekici bir o kadar da trajikomik ifadeler kullandı. Cezaevinde ağlama nöbetleri geçiren Dilan Polat'ı telkin ettiklerini söyleyen Hüseyin Kaya, Polat'a okuması için Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar romanı ile Viktor Emil Frankl'ın İnsanın Anlam Arayışı adlı kitabını gönderdiğini açıkladı.

Esra Katılmış
Esra Katılmış

Bir süredir gündemi işgal eden Dilan-Engin Polat vakasıyla ilgili çok dikkat çekici, bir o kadar da trajikomik bir gelişme yaşandı. Polat ailesinin avukatlığını üstlenen Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Hüseyin Kaya, Gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalında konuştu.

Avukatı cezaevinde ağlama nöbetleri geçiren Dilan Polat'a 'Tutunamayanlar' romanını gönderdi!

Polatların tutuksuz yargılanması gerektiğini savunan Kaya, 'Bugüne kadar vergi yüzünden tutuklanan var mı?' diye sordu.

Avukatı cezaevinde ağlama nöbetleri geçiren Dilan Polat'a 'Tutunamayanlar' romanını gönderdi! - Resim : 2

HÜSEYİN KAYA'NIN DİLAN POLAT'A ŞAŞIRTAN KİTAP ÖNERİSİ!

Kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın cezaevinde sürekli ağlama nöbetleri geçirdiğini belirten Hüseyin Kaya, kendisini sakinleştirmek ve yaşadıklarını anlamlandırması için cezaevine kitaplar gönderdiğini açıkladı. Kaya'nın Dilan Polat'a gönderdiği kitaplar arasında Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar adlı romanı ile Viktor Emil Frankl'in İnsanın Anlam Arayışı adlı ünlü eseri bulunuyor. Avukat Hüseyin Kaya'ya göre Dilan Polat bu kitapları okuyarak cezaevi ortamında normalleşecek. Dilan Polat'ın Tutunamayanlar'ı okuyacak olması Nevşin Mengü'yü de gülümsetti. 

Avukatı cezaevinde ağlama nöbetleri geçiren Dilan Polat'a 'Tutunamayanlar' romanını gönderdi! - Resim : 3

Avukatı cezaevinde ağlama nöbetleri geçiren Dilan Polat'a 'Tutunamayanlar' romanını gönderdi! - Resim : 4

 

Avukatı cezaevinde ağlama nöbetleri geçiren Dilan Polat'a 'Tutunamayanlar' romanını gönderdi! ile ilgili etiketler Dilan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.