Avukat Kerim Üster'den Fransızca ders veren Deniz Bağrıaçık'a 'Fransızca öğren' nasihati

Fransa'da 17 yaşındaki bir çocuğun polis kurşunuyla öldürülmesi sonucu yaşanan olaylar, Habertürk TV'deki ana haber bülteninde tartışıldı. Konuklardan Avukat Kerim Üster'in, Fransızca ve İngilizce dersler veren Sosyolog Deniz Bağrıaçık'a Fransızca öğrenmesini tavsiye etmesi herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Fransa'da 17 yaşında bir gencin başkent Paris'te polis tarafından öldürülmesi nedeniyle çıkan olaylar büyümeye devam ediyor. Sokaklar savaşa alanına dönerken tüm dünyanın gözü Fransa'ya dönmüş durumda.

CANLI YAYINDA DİKAKT ÇEKEN ANLAR: 'FRANSIZCA ÖĞREN' TAVSİYESİ

Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu ana haber bültenine Fransa'daki olayları yorumlamak için katılan Avukat Kerim Üster'in France 24'te yorumculuk yapan, Sorbonne'da doktora tezi hazırlayan, akademide Fransızca ve İngilizce dersler veren Deniz Bağrıaçık'a yönelik sözleri herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Kerim Üster, Deniz Bağrıaçık'a "Fransızca öğrenin de Paris'te bunu yaşayıp gezelim" demesi sonrası stüdyoda herkes şaştı kaldı. Ersoy araya girip "Yayında ırkçılık gibi oldu. Fransızca öğrenmese ne olur? Bilmeyedebilir, bilmese ne olur?" diyerek Üster' tepki gösterdi.

Deniz Bağrıaçık ise üniversitede Fransızca dersler verdiğini hatırlattı ve "Kimse Fransızca bilmek zorunda değil..." dedi.

Avukat Kerim Üster'den Fransızca ders veren Deniz Bağrıaçık'a 'Fransızca öğren' nasihati ile ilgili etiketler Habertürk Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.