ATV Dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Düşman Vur Vur Bitmiyor! Oyuncular Yoruldu Artık

1 Haziranda 197. bölümü ile ekranlara gelen ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni bölümde ne yaşanacağı merak konusu olurken yeni bölüm fragmanında dizinin bölümü ile ilgili ayrıntılarda ortaya çıktı. Dizinin fragmanın da ise Sana öyle düşman buldum ki vur vur bitmez sözü dikkat çekti.

1 Haziranda 197. bölümü ile ekranlara gelen ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni bölümde ne yaşanacağı merak konusu  olurken yeni bölüm fragmanında dizinin bölümü ile ilgili ayrıntılarda ortaya çıktı. Dizinin fragmanın da ise Sana öyle düşman buldum ki vur vur bitmez sözü dikkat çekti.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Emre Yıldırımel gibi oyuncuların oynadığı diziye Sabine Toziya geçirdiği rahatsızlık sebebi ile veda ederken Sanem Çelik, Dilşad Şimşek ve Savaş Yıldırım gibi oyuncularının karakterlerinin ölmesinden dolayı diziden ayrıldılar. Diziden ayrılan oyuncular olsa da kadroya yeni oyuncuların katılması diziye ayrı heyecan verecek.  

6.Sezonda Heyecan Dorukta

 

6.sezonda da EDHO izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam edecek. 197. bölümün ekranlara geleceği dizide fragman da yaşanacaklarla ilgili ayrıntılar yer alırken izleyiciyi heyecanlı bölümler ile ekranlara kitlemeye devam edecek. Rıdvan ve Hızır Çakır beyli amansız mücadele verdikleri şebekeyle tek tek sevdiklerini yitirirdi. 

Gelinleri Didem Çakır, Beyli’nin ölümü ile birlikte akrabası Haşmet Çakabey’inin de ölümünü sonrası zorlu şartlar altında mücadelelerine devam edecek. Façalı ailesinin de yüreğine ateş düşmesi sonucunda abi ve yeğeninin cenazesinde yapılan bombalı saldırı sonucu yakını olan Hakanı da Behzat Façalı hayatını kaybeder.

Behzat Façalı’dan İntikam Yemini

 

İntikam yemini eden Behzat Façalı Hızı Çakırbeyli tarafından kurduğu plan merkezinde çalışmaya başlar.  Eşini evlendiği gün kaybeden Rıdvan ise Hızır Aliyi öldürme planları içindedir. Hastaneye hamle yapar ancak Alparslan Rıdvanın oğlunu tuzağa düşürmüştür. Rıdvan oğlunu kurtarmak için her yola başvurur ve savaşta olması için yeni kişileri de ekibine ekler.

ATV Dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Düşman Vur Vur Bitmiyor! Oyuncular Yoruldu Artık

ATV ekranlarında olacak dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her salı günü yeni bölümleri ile izleyicine her bölümü ile ayrı heyecan vermeye devam edecek ve yeni sezonla izleyiciye keyifli anlar geçirtecek. 

ATV Dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Düşman Vur Vur Bitmiyor! Oyuncular Yoruldu Artık ile ilgili etiketler EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.