Atilla Taş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli, ne yaptı, neden tutuklandı?

Beşiktaş'ta bir barda geçirdiği gecenin ardından ünlü şarkıcı Atilla Taş, eşi Meltem Taş ile birlikte yaşadığı olaylı bir tutuklanma sürecine girdi. Bu gelişmenin ardından Atilla Taş'ın ne yaptığı ve neden tutuklandığı merak ediliyor. Peki, Atilla Taş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli, ne yaptı, neden tutuklandı? İşte, Atilla Taş hakkında merak edilenler...

Beşiktaş'taki bir mekânda geçirdiği gece sonrasında ünlü şarkıcı Atilla Taş, eşi Meltem Taş ile birlikte karıştığı olaylı bir tutuklama sürecine giriş yaptı. Bu olayın akabinde, Atilla Taş'ın yaşadıkları ve tutuklanma sebepleri büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, Atilla Taş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli, ne yaptı, neden tutuklandı? İşte, Atilla Taş'ın tutuklanma sebebi...

Atilla Taş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli, ne yaptı, neden tutuklandı?

ATİLLA TAŞ NEDEN TUTUKLANDI?

Beşiktaş Köyiçi'nde bulunan bir eğlence mekanında gece geç saatlerde eğlenen Atilla Taş ve eşi Meltem Taş, iddiaya göre aşırı alkol alarak çevresine rahatsızlık verdi. Barda yaşanan bu olay sonrasında işletme sahipleri tarafından dışarı çıkarılan Taş çifti, burada işletme personeliyle tartışmaya başladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, çevredekilerin bağırma ve çığlık sesleri üzerine olaya müdahale etmek üzere eğlence mekanına yönlendirildi. Polis ekipleri, Atilla ve Meltem Taş'ın işletme personeline fiziksel temas, hakaret, tehdit ve küfürde bulunduğunu tespit ederek çifti gözaltına aldı.

ATİLLA TAŞ TUTUKLANDI MI?

Emniyetteki işlemlerin ardından Atilla Taş, "polise mukavemet", "darp" ve "hakaret" suçlarından dolayı adliyeye sevk edildi. Eşi Meltem Taş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Atilla Taş, adliyede yapılan sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ünlü şarkıcının tutuklanmasının ardında yatan nedenler arasında "polise mukavemet", "darp" ve "hakaret" suçları bulunuyor. Bu suçlamaların detaylı bir şekilde incelenmesi ve yargılama süreci hukuki merciler tarafından titizlikle yürütülecek.

ATİLLA TAŞ KİMDİR?

Atilla Taş, 4 Şubat 1975 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesinde doğdu. İstanbul Davutpaşa'da lise eğitimini tamamladıktan sonra müzik kariyerine adım atan Taş, "Kırmızılım" adlı ilk albümü ve "Hamçökelek" şarkısı ile geniş kitleler tarafından tanındı. Kanal 7'de sunduğu "Taş Devri" programı ile de televizyon dünyasında adını duyurdu.

Atilla Taş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli, ne yaptı, neden tutuklandı? ile ilgili etiketler Atilla Taş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.