Asya piyasaları öncesinde savaş, çeyrek altını yaraladı! İşte Kapalıçarşı'da 27 Şubat gram altın fiyatı!

Asya piyasalarının açılmasına az bir zaman kala Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaş krizi nedeniyle gram altının yeniden 900 lira seviyelerine çıkacağı uzmanlar tarafından söyleniyor. Son olarak serbest piyasada gram altın 838 TL, çeyrek altın ise 1348 TL’den işlem gördü. İşte Kapalıçarşı’da 27 Şubat güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları, Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaş sebebiyle dalgalı bir kur seyrediyor. Cuma günü de akşam saatlerinde altın fiyatlarında yaşanan düşüşün 27 Şubat Pazar gecesinde Asya piyasalarının açılması ile yeniden yükseleceği tahmin ediliyor.

Serbest piyasada gram altın 838 TL, çeyrek altın 1348 TL, yarım altın 2697 TL, tam altın 5394 TL ve Cumhuriyet altını da 5546 TL’den işlem gördü.

Asya piyasaları öncesinde savaş, çeyrek altını yaraladı! İşte Kapalıçarşı'da 27 Şubat gram altın fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 27 Şubat güncel altın fiyatları

Gram altın: 838 TL
Çeyrek altın: 1348 TL
Yarım altın: 2697 TL
Tam altın: 5394 TL
Cumhuriyet altını: 5546 TL

Asya piyasaları öncesinde savaş, çeyrek altını yaraladı! İşte Kapalıçarşı'da 27 Şubat gram altın fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.