Astroloji

Kova

21 Ocak - 18 Şubat

ARALIK AYI KOVA BURCU YORUMLARI

2 Aralık Pazartesi; bu akşam saat 21:21’de büyük şans gezegeni Jüpiter artık Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak. 2020 yılı sonuna kadar sürecek bu etki ile bir yıl boyunca özellikle psikolojik anlamda canlanma yaşayabilir ve hayat enerjinizin arttığını hissedebilirsiniz.

9 Aralık Pazartesi; saat 12:41 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve 29 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde kariyerinizde canlanma olabilir ve önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

12 Aralık Perşembe; saat 08:12’de İkizler burcunda 19 derecede Dolunay gerçekleşecek, aşk hayatınızla ilgili güzel bir gelişme olabilir, yalnızsanız karşınıza hoşlanacağınız biri çıkabilir.

20 Aralık Cuma; saat 09:42 itibariyle aşk gezegeni Venüs artık Kova burcunda ilerlemeye başlayacak, 13 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde sosyal hayatınızda canlanma olabilir ve çevreniz tarafından çok beğenilebilirsiniz.

22 Aralık Pazar; saat 07:24 itibariyle Güneş Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak ve 20 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde gündemimizde maddi konular ve ailemiz olacak.

26 Aralık Perşembe; saat 08:12’de Güneş Tutulması Oğlak burcunda 4 derecede gerçekleşecek, tutulma zamanları çok önemli zamanlardır ve hepimizin hayatında önemli bir dönüşümün başlangıcı olurlar.

29 Aralık Pazar; saat 07:55 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak ve 16 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde düşüncelerimiz her konuda çok daha mantıklı olacak.