Aşk hayatımızda daha duygusal ve romantik bir dönem başlıyor!

13 Ocak Pazartesi günü enerji dolu bir haftaya başlayabiliriz. Akşam saatleri itibariyle aşk gezegeni Venüs Balık burcunda ilerlemeye başlayacak. Aşk hayatımızda daha duygusal ve romantik bir dönem başlıyor. SuperHaber Astroloji yazarı aşk gezegeni Venüs’ün etkileyeceği burçları anlattı.

13 Ocak Pazartesi günü enerji dolu bir haftaya başlayabiliriz. Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek sert açı ilişkilerde ego çatışmaları yüzünden ayrılıklara sebep olabilir.

Akşam saatleri itibariyle aşk gezegeni Venüs, Balık burcunda ilerlemeye başlayacak. Aşk hayatımızda daha duygusal ve romantik bir dönem başlıyor. Burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar çok şanslı olacak.

14 Ocak Salı ve 15 Ocak Çarşamba günleri çok çalışabilir ve önemli anlaşmalar yapabiliriz.

16 Ocak Perşembe akşamı itibariyle iletişim gezegeni Merkür artık Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Bu dönemde yeni bir ilişkiye ya da ortaklığa başlayabilir, önemli bir anlaşma yapabilirsiniz.

Şimdi yeni bir ilişkiye ya da ortaklığa başlamanın ya da biriyle barışmak için adım atmanın tam zamanı, her türlü ilişki gündeminizde olacak.

18 Ocak Cumartesi ve 19 Ocak Pazar aklımızdaki konuyla ilgili çok kararlı ve tutkulu olup hedefe kitleneceğiz.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Aşk hayatımızda daha duygusal ve romantik bir dönem başlıyor! ile ilgili etiketler 13 Ocak 14 Ocak 15 Ocak 16 Ocak 17 Ocak 18 Ocak 19 Ocak balık venüs akrep yengeç Merkür başak boğa oğlak ikizler koç yay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.