İşte Yeni Ay'ın hayatımızdaki yoğun etkileri!

Haftanın ilk gününe enerji dolu başlayarak yeni girişimlerde bulunabiliriz. Cuma gecesi ise Yeni Ay, Kova burcunda gerçekleşecek. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman Yeni Ay’ın etkileyeceği burçları anlattı.

Haftaya enerji dolu ve hareket halinde başlayabilir ve yeni girişimlerde bulunabiliriz. Bu akşam 17:55 itibariyle Güneş, Kova burcunda ilerlemeye başlayacak ve düşüncelerimiz yenilenecek.

22 Ocak Çarşamba ve 23 Ocak Perşembe günleri hayatımızın her alanında daha ciddi ve mantıklı olup geleceğimizi daha çok düşünmeye başlayacağız.

Bu hafta Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkilerini hayatımızda yoğun bir şekilde hissedeceğiz.

24 Ocak Cuma gecesi ise Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın en çok Kova, Akrep, Boğa ve Aslan burçlarını etkileyecek.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

İşte Yeni Ay'ın hayatımızdaki yoğun etkileri! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Mine Ayman 22 Ocak 23 Ocak 24 Ocak 25 Ocak aslan akrep boğa yeni ay başak ikizler yay oğlak koç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.