Asrın Felaketi'nde enkaz altında kalan 5 güreşçiden acı haber

Kahramanmaraş ev Gaziantep'te "Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen depremlerde en kaz altında kalan 5 güreşçinin hayatını kaybettiği Türkiye Güreş Federasyonu tarafından açıklandı.

Türkiye Güreş Federasyonu merkezi Kahramanmaraş ile Gaziantep olan ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında enkaz altından kurtarılan ve hayatını kaybeden güreşçilere yönelik açıklamalar yaptı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş'ta daha önce enkaz altında kalan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un 4 güreşçisinin vefat ettiği hatırlatılarak, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrası Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sporcularının kaldığı binanın yıkılması sonrası 8 evladımız enkazdan kurtarılmış, 4 evladımız vefat etmiş ve 4 evladımızın ise enkaz altında olduğu bilgisini Güreş Federasyonu olarak camiamız ile paylaşmıştık.

Gelen son bilgiler doğrultusunda Kahramanmaraş’ta enkaz altında olan evlatlarımız Eray Şimşek, Halil İbrahim Erdine, Hasan Sarıtürk, Ozan Datlı ve Ahmet Durman’ın vefat ettikleri bilgisini büyük bir üzüntüyle sizlerle paylaşıyoruz.

Camiamızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

Asrın Felaketi'nde enkaz altında kalan 5 güreşçiden acı haber ile ilgili etiketler Türkiye Güreş Federasyonu güreş
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.