Aslı Enver'den kafa karıştıran hamle! Önder Öztarhan ile ayrıldılar mı?

Ünlü oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz yıl Aralık ayında aşk orucunu bozduğu ve ailesiyle tanıştığı iş insanı sevgilisi Önder Öztarhan’ı sildi. 5 aydır birlikte olduğu sosyetik iş insanı Önder Öztarhan'ı Instagram hesabından takip etmeyi bırakan Aslı Enver'in bu hamlesi 'aşk bitti' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

2012–2015 yılları arasında meslektaşı Birkan Sokullu ile evli olan ve boşandıktan sonra uzun bir süre kimseyi hayatına almayan, bir dönem şarkıcı Murat Boz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen 37 yaşındaki güzel oyuncu Aslı Enver aşk orucunu sosyetik iş insanı Önder Öztarhan ile bozmuştu. Aslı Enver ve Önder Öztarhan, çıktıkları tatilde ilk kez yan yana görülmüştü. Bir mekanda yemek yiyen ikiliyi, hayranları ele vermişti. Evlenmeleri beklenen ikiliden kötü haber geldi.

AİLESİYLE TANIŞMIŞTI...

Enver, geçtiğimiz haftalarda 5 aydır sevgilisi olduğu Özrtarhan'ın ailesiyle tanıştığını söylemişti. Enver yaptığı açıklamada "İlişkimiz gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor. Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor." ifadelerini kullanmıştı.


INSTAGRAM HESABINDAN TAKİPTEN ÇIKARDI


Ancak Aslı Enver yaklaşık 5 aydır aşk yaşadığı sosyetik iş insanı Önder Öztarhan’ı 6,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından takipten çıkardı. Geçtiğimiz haftalarda Öztarhan’ın ailesiyle tanıştırdığı Enver’in bu hareketi sonrası çiftin ayrıldıkları iddia edildi. Gözler ikiliden gelecek olan açıklamaya çevrildi.

 

 

Aslı Enver'den kafa karıştıran hamle! Önder Öztarhan ile ayrıldılar mı? ile ilgili etiketler Aslı Enver Önder Öztarhan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.