Askerde Telefon yasak mı? Akıllı telefon dışında kullanılabilir mi? Kışlada telefon serbest mi?

Askerde Telefon yasak mı? Askerlik her Türk erkeğinin asli görevlerindendir. Celp dönemlerinde özellikle, asker adaylarının en çok merak ettiği konular arasına askerde telefon serbest mi konusudur. Askerlik yerleri açıklanan adaylar, kışlaya telefon sokmanın planlarını yapmaya başlar. Peki, askerde akıllı telefon dışında telefon kullanılabilir mi?

Askerde Telefon yasak mı? Askerde telefon kullanmak yasak mı merak ediliyor. Askere gidecek genç asker adayları, sevdikleriyle rahat ve uzun konuşabilmek adına askerde de telefon bulundurmanın yollarını arıyorlar. Ancak askerde akıllı telefon kullanımı yasaktır.

Askere gittiğinizde belli koşullara bağlı kaydı kalmak kaydıyla telefon kullanımı serbesttir.

Öncelikle askerde telefonunuzu kullanabilmek için bir Turkcell ürünü olan Askercell hattından almanız gerekiyor. Mevcut hattınızı ücretsiz olarak Askercell'e taşıyabileceğiniz gibi herhangi bir Turkcell bayisinden ya da askeri birliğinizden Askercell başvurusu yapabilirsiniz. Askercell'e başvuru yaparken, beş tanesi mobil, iki tanesi sabit hat olmak üzere toplam 7 numara belirliyorsunuz. Hattınızı kullanırken yalnızca belirlediğiniz bu numaraları arayabiliyor ve mesajlaşabiliyorsunuz. Bu Askercell hattınızla birlikte hem usta birliğinde hem de acemi birliğinde telefon kullanmanız mümkün.

ASKERDE TELEFON KULLANMAK YASAK MI?

Askerde akıllı telefon kullanmak yasaktır. Ancak kamerası ve internet özelliği olmayan telefonları kullanmak serbesttir.

Askerde telefon serbest mi? Kışlaya telefon sokulabilir mi? Askerde kullanılabilecek telefonlar hangileri?

Askerde Telefon yasak mı? Akıllı telefon dışında kullanılabilir mi? Kışlada telefon serbest mi? ile ilgili etiketler asker askerlik askerde telefon yasak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.