Aşk Tesadüfleri Sever 2 Filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi ilk filmden yıllar sonra çekildi. Merakla beklenen Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin konusunu ve oyuncularını sizler için araştırdık.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Bu yılın başlarında gösterime giren Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi ilk filmden 9 yıl sonra çekildi. Aşk Tesadüfleri Sever filmi 9 yıl önce büyük ilgi toplamıştı. Bir aşk hikayesini anlatan filmi sizler için araştırdık.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

2010 yapımı Aşk Tesadüfleri Sever filminin devam halkası olan yapımda, 1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkılıyor. İki farklı dönemde geçen ve gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan filmde, geçmiş ile günümüzün ilişkileri karşılaştırılıyor. Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz üstleniyor.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 2

AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Oyuncular: Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan, Aytaç Şaşmaz

Yayın Tarihi: 1 Şubat 2020 / 2s 0dk / Romantik, Dram

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak, İpek Sorak

Ülke: Türkiye

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Aşk film tesadüfleri sever konu oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.