Aşk mı yaşıyorlar? Şeyma Subaşı'ndan Mehmet Germiyanlıgil ile kafa karıştıran paylaşım

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı (31), 2020 yılında adınını aşk dedikodularına karıştığı işadamı Mehmet Germiyanlıgil (57) ile sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Şeyma Subaşı'nın paylaşımına kalp emojisi eklemesi 'ilan-ı aşk' şeklinde yorumlandı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikteliğini noktalamıştı. Son olarak genç iş adamı Hakan Sabancı ile adı aşk iddialarına karışan Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımla şaşırttı. Şeyma Subaşı, 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu.


MEHMET GERMİYANLI İLE ROMANTİK KARESİNİ YAYINLADI

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, 2020 yılında Instagram hesabından birlikte fotoğrafını paylaştığı iş adamı Mehmet Germiyanlıgil'le yeniden objektif karşısına geçti. 2 yılın ardından birlikte poz veren Şeyma Subaşı ile Mehmet Germinyanlıgil'in o karesini görenler 'aşk yeniden' yorumlarında bulundu. 2 yıl önce aşk yaşadıkları iddia edilen ikilinin yeniden birlikte olduğu öne sürüldü.

Aşk mı yaşıyorlar? Şeyma Subaşı'ndan Mehmet Germiyanlıgil ile kafa karıştıran paylaşım

Şeyma Subaşı'nın paylaşımında 'my' yazıp kalp emojisi eklemesi dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medya fenomeninin bu paylaşımı 'ilan-ı aşk' olarak yorumlandı.

Elif Dürüst’ün eski eşi Mehmet Germiyanlıgil ile 2020 yılında da Instagram'dan birlikte paylaşım yapan Subaşı fotoğrafa ‘My love’ yazmıştı. Subaşı, kendisinden yaşça büyük olan Germiyanlıgil ile başbaşa yemek yerken görüntülenmişti.

Aşk mı yaşıyorlar? Şeyma Subaşı'ndan Mehmet Germiyanlıgil ile kafa karıştıran paylaşım - Resim : 2

 

Aşk mı yaşıyorlar? Şeyma Subaşı'ndan Mehmet Germiyanlıgil ile kafa karıştıran paylaşım ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Sosyal Medya Instagram Mehmet Germiyanlıgil
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.