Aşk mı yaşıyorlar? Birce Akalay'dan Serdar Bilgili açıklaması

Geçtiğimiz haftalarda adı Defne Samyeli ile aşk dedikodularına karışan 59 yaşındaki iş insanı Serdar Bilgili'nın adı son olarak güzel oyuncu Birce Akalay'la anılmıştı. Katıldığı bir ödül törenin görüntülenen Birce Akalay, Serdar Bilgili ile aşk yaşadıkları yönündeki haberlere yanıt verdi. Aşk iddialarını yalanlayan Akalay, Bilgili'nin çok yakın dostu olduğunu söyledi.

50 yaşındaki iki çocuk annesi ve sanatçı Defne Samyeli ile le 59 yaşındaki iş insanı ve Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili'nin adı aşk dedikodularına karışmıştı. Bu iddiaların üzerinden çok geçmeden, bir dönem sunucu Nazlı Çelik ile evli olan Serdar Bilgili'nin adı Birce Akalay ile anılmaya başlanmıştı.

Serdar Bilgili ile Birce Akalay arkadaş grubuyla birlikte gittikleri Mardin tatili sırasında görüntülendi. Ortay açıkan fotoğraf karesi ise iddiaları alevlendirdi. Bir ödül töreninde boy gösteren Birce Akalay, Serdar Bilgili ile aşk yaşadıkları yönündeki haberler hakkında da konuştu.

serdar bilgili - birce akalay

Magazin Burada'da yer alan habere göre; Akalay, Bilgili'yle aşk yaşadığı yönündeki iddiaya şu cevabı verdi:

"Serdar benim çok sevdiğim bir dostum ve arkadaşım. Bizlerin yanında bazı insanları gördüğünüz zaman yakıştırıyorsunuz. Yalnız bir insan olduğum için çok doğal. Menajer ve iletişim danışmanımdan haberin doğrusunu öğrenmelerine rağmen aşk haberlerini yapanlara kırgınım. Ben her zaman neyse onu söyledim, çekinmedim de gocunmadım da."

 

Aşk mı yaşıyorlar? Birce Akalay'dan Serdar Bilgili açıklaması ile ilgili etiketler Birce Akalay Serdar Bilgili
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.