Aşk-ı Memnu ile Fatmagül'ün Suçu Ne Dizilerinden Sonra Bomba Bir Dizi Daha Geliyor! Bu Dizi Çok Konuşulur

Fatmagül’ün Suçu Ne? Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney bunların hepsi unutulmaz dizilerin arasında yer alıyor. Bu dizilerin şu dönemlerde hala yayınlanıyor. Bu diziler önce yayında olması ve konusunun bilinmesine rağmen yinede büyük ilgi görüyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne? Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney bunların hepsi unutulmaz dizilerin arasında yer alıyor. Bu dizilerin şu dönemlerde hala yayınlanıyor. Bu diziler önce yayında olması ve konusunun bilinmesine rağmen yinede büyük ilgi görüyor.

Aşk-ı Memnu ile Fatmagül'ün Suçu Ne Dizilerinden Sonra Bomba Bir Dizi Daha Geliyor! Bu Dizi Çok Konuşulur

Bu diziler ve başka dizilere imzasını atan yönetmen Hilal Saral'dan yeni bomba gibi bir proje ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Yeni dizi ile bilgiler henüz çok detaylı değil fakat şimdiden merak konusu oldu.

Hilal Saral'ın Başarılı Dizileri

 

Kariyerine ilk olarak Şengün Konağı dizisiyle adım atan 1971 doğumlu yönetmen şimdiye kadar ekranların en başarılı yapımlarına imza attı. Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? Kuzey Güney, Aynalı Tahir, Elveda Derken, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda en bilinen dizilerindendi.

Aşk-ı Memnu ile Fatmagül'ün Suçu Ne Dizilerinden Sonra Bomba Bir Dizi Daha Geliyor! Bu Dizi Çok Konuşulur - Resim : 2

Ayrıca, Şahin Tepesi, Aşkın Kıyameti gibi pek çok projede ismi olan Hilal Saral, 2009 yılında Aşk-ı Memnu ile Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi ödülünü aldı. Saral, şimdi tekrardan bomba gibi bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Hilal Saral Yeni Proje ile Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor

 

Yönetmen Hilal Saral'ın yeni projesi merak konusu olmaya başladı. Gelen bilgilere göre bu proje Namık Kemal'in İntibah isimli romanından bir uyarlama olacağı söyleniyor. Senaryosu Su Ersöz ve Melek Gençoğlu tarafından kaleme alınan yeni dizi için Kanal D ile görüşmeler devam ediyor. Yeni dizi hakkında tam bir açıklık yok.

Aşk-ı Memnu ile Fatmagül'ün Suçu Ne Dizilerinden Sonra Bomba Bir Dizi Daha Geliyor! Bu Dizi Çok Konuşulur - Resim : 3

İntibah adlı hikayeden uyarlanacak dizinin özeti şu şekilde: Ali, zengin ailenin tek çocuğu yirmi bir yaşında çalışkan ve akıllı bir gençtir. Ali ve babası çok iyi anlaşmakta ve birbirlerini çok severler. Ali'nin babası bir gün vefat eder ve Ali'nin hayatında değişiklikler başlar. BKM tarafından İntibah dizi haline getirilecek.

Aşk-ı Memnu ile Fatmagül'ün Suçu Ne Dizilerinden Sonra Bomba Bir Dizi Daha Geliyor! Bu Dizi Çok Konuşulur ile ilgili etiketler aşkı memnu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.