'Aşk-ı Memnu' dizisinin unutulmaz karakteri 'Bihter Ziyagil’in ölüm yıl dönümü unutulmadı! ''Rahat uyu kraliçe, en korkağı sen sevmedin''

Bir yasak aşk hikayesinin anlatıldığı başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya’nın rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi 13 yıl önce final yaptı. Dizide Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakterinin ölümü, sevenleri tarafından 13'üncü yıl dönümünde de unutulmadı. Twitter’da #bihterziyagil hashtag'i gündem oldu. Nebahat Çehre de dizideki kızı Bihter'i ölüm yıl dönümünde bir mesajla andı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan izleyicileri iki sezon boyunca ekrana kilitleyen yasak aşk hikayesinin anlatıldığı Aşk-ı Memnu dizisi, büyük final bölümünün üzerinden 13 yıl geçmesinin ardından yeniden gündeme geldi.

BİHTER ZİYAGİL TWİTTER'DA TREND OLDU!

79 bölüm süren fenomen dizinin 24 Haziran 2010 tarihinde yayınlanan final bölümünde, Beren Saat'in canlandırdığı 'Bihter Ziyagil' karakteri yasak aşkı Behlül ile Nihal'in evlenmesine dayanamayarak düğün gününde intihar etti. Bihter Ziyagil'in ölümünün üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen sevenleri Bihter'i unutmadı. Twitter’da #bihterziyagil hashtag'i ile TT (Twitter gündemi) oldu ve binlerce paylaşım yapıldı.

Sosyal medya kullanıcıları, #bihterziyagil hashtag'i  ile ''Bir korkak için yaşadığı aşkı "peki" kelimesine sığdırıp hayattan kopalı 13 sene oldu'', ''Rahat uyu kraliçe en korkağını sen sevmedin..'' şeklinde paylaşımlar yaptı.

"SENİ ÇOK ÖZLÜYORUZ KIZIM"

Dizide 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Nebahat Çehre de, Aşk-ı Memnu'da kızı rolündeki Bihter Ziyagil'i andı.

Çehre paylaşımında ''Bir kitaptan okuduğum sözlerle elveda kızım: Sessizlikle nasıl konuşulur şimdi onu öğreniyorum. Bihter Ziyagil seni çok özlüyoruz kızım.'' ifadelerine yer verdi.

'Aşk-ı Memnu' dizisinin unutulmaz karakteri 'Bihter Ziyagil’in ölüm yıl dönümü unutulmadı! ''Rahat uyu kraliçe, en korkağı sen sevmedin''

'Aşk-ı Memnu' dizisinin unutulmaz karakteri 'Bihter Ziyagil’in ölüm yıl dönümü unutulmadı! ''Rahat uyu kraliçe, en korkağı sen sevmedin'' ile ilgili etiketler Aşk-ı Memnu Nebahat Çehre
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.