Aşk-ı Memnu Dizisinden Sonra Amca Yeğen Gene Aynı Dizide Boy Gösterecek! Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem’den Aksiyon Dolu Bir Dizi Geliyor

Bir yanda Kıvanç Tatlıtuğ diğer yanda Selçuk Yöntem. Amca ve Yeğeni olarak karşımızdaydılar, şimdi baba ve oğlu olarak geri dönüyorlar.

Bir yanda Kıvanç Tatlıtuğ diğer yanda Selçuk Yöntem. Amca ve Yeğeni olarak karşımızdaydılar, şimdi baba ve oğlu olarak geri dönüyorlar.

4 Eylül 2008 de Aşk-ı Memnu dizisiyle birlikte gördüğümüz ikili, 79 bölüm boyunca oyunculukları ve yakışıklılıkları ile gönüllere taht kurmuşlardı. 11 sene aradan sonra şimdi yeniden bir aradalar.

Aşk-ı Memnu Dizisinden Sonra Amca Yeğen Gene Aynı Dizide Boy Gösterecek! Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem’den Aksiyon Dolu Bir Dizi Geliyor

Bir Denizaltı Hikayesi

Araştırma görevlisi, üstelik bir denizaltında. Deniz biyoloğu olan Arman (Kıvanç Tatlıtuğ), hayatını sıra dışı yaşamayı seven, özgür bir ruha sahip dalış eğitmeni.

Görev önemli ve bir o kadar tehlikeli. Dünyanın neredeyse sonunu getirebilecek bir felaketin sonuçlarını araştırmak için seçilmişti. Görevi boyunca yaşayacağı askeri bir denzialtı.

Bilim adamlarından oluşan bir ekip araştırmalarını yaparken, Arman farklı bir görev için mücadele verecek. Hikayenin sonunda kurtarması gerekenin, kendisi ve ekibinin dışında, daha fazlası olduğunu fark edecekti ve bunu başarabilecek miydi?

Aşk-ı Memnu Dizisinden Sonra Amca Yeğen Gene Aynı Dizide Boy Gösterecek! Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem’den Aksiyon Dolu Bir Dizi Geliyor - Resim : 2

Oyuncu Kadrosu Ve Yönetmen

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Pirinçci’nin olduğu Bir Deniz Altı Hikayesi’nin diğer oyuncuları; Ertan Saban, Meriç Aral, Alper Saldıran, Ecem Uzun, Ece Memişoğlu.

Ve elbette Selçuk Yöntem.

Yönetmen ise genç ve başarılı bir isim olan Tolga Karaçelik

Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Çekimleri devam eden dizi elbette NETFLIX’ten. 2021 nin son çeyreğinde yayına girmesi planlanan dizi, birinci sezonunun bölüm sayısı itibari ile, tadı damaklarda bırakacak kadar kısa olacak. Sadece 8 bölüm sürecek dizinin birinci sezonun çekimleri tamamlanırken, İkinci sezonun çekimleri başladı bile.

İstanbul, İzmir, Cunda Adası

Muhteşem görsellerle, gözlerimizin pasını silecek olan dizinin çekimleri için seçilen mekanlar, bilim kurgu ve macera tadında olan dizinin, izleyiciye sunacağı güzelliklerden biri olacak.

OGM Pictures yapımcılığında çekilen dizinin senaristliğini 4 isim paylaşıyor; Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı, Jason George ve Atasay Koç.

Aşk-ı Memnu Dizisinden Sonra Amca Yeğen Gene Aynı Dizide Boy Gösterecek! Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem’den Aksiyon Dolu Bir Dizi Geliyor ile ilgili etiketler kıvan. tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.