Aşı karşıtı olduğunu her fırsatta dile getiren Yıldız Tilbe'nin Kıbrıs konseri iptali mi edildi?

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Aşıyı da PCR’ı da reddediyorum” diyerek aşı karşıtı açıklamalarda bulunan şarkıcı Yıldız Tilbe’nin 18 Eylül’de Kıbrıs’ta vereceği konserin iptal edildiği iddia edilmişti. Konu ile ilgili Yıldız Tilbe'nin menajerinden açıklama geldi.

6 Eylül itibariyle konser ve etkinlik alanlarına katılacak kişilerin aşı ya da PCR testi yaptırmasının zorunlu olacağı duyurulmuştu. Bunun üzerine, aşı olmayacağını ve PCR testi yaptırmayacağını duyuran 55 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Yıldız Tilbe'nin Kıbrıs konserinin iptal edildiği öne sürülmüştü.


''KIBRIS'TA KONSER YOK Kİ İPTAL OLSUN''

Çıkan haberler üzerini Yıldız Tilbe’nin menajeri Haluk Şentürk, gazetecilere açıklama yaptı. Kıbrıs konseri haberlerinin yalan olduğunu ifade eden Şentürk, “Yıldız hanımın Kıbrıs konseri yok ki. Birileri yazıp çiziyor insanlar inanıyor. Aşı karşıtı olan birine ben nasıl Kıbrıs konseri alayım. Zaten Kıbrıs konserleri başlayalı 15 gün oldu. Konser yok ki iptal olsun” diye konuştu.

 

 

Aşı karşıtı olduğunu her fırsatta dile getiren Yıldız Tilbe'nin Kıbrıs konseri iptali mi edildi? ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Kıbrıs Konser Haluk Şentürk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.