Arka Sokakların Yıldızı Diziye Bakın Nasıl Dahil Olmuş! Diziden Servet Kazandı! Başka Projelere Sıcak Bakmıyor

Yıllardır televizyon ekranlarında başarıyla devam eden Arka Sokaklar dizisi, gün geçmiyor ki zirveyi başkasına kaptırsın. Başrollerini; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’ın başarıyla yürüttüğü dizi cuma akşamları ekrana geliyor. Başarılı yapımda her hafta heyecan dolu maceralarıyla izleyenleri adeta ekrana kitliyor.

Yıllardır televizyon ekranlarında başarıyla devam eden Arka Sokaklar dizisi, gün geçmiyor ki zirveyi başkasına kaptırsın. Başrollerini;  Zafer Ergin, Şevket Çoruh,  Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’ın başarıyla yürüttüğü dizi cuma akşamları ekrana geliyor. Başarılı yapımda her hafta heyecan dolu maceralarıyla izleyenleri adeta ekrana kitliyor.

Arka Sokakların Yıldızı Diziye Bakın Nasıl Dahil Olmuş! Diziden Servet Kazandı! Başka Projelere Sıcak Bakmıyor

Yapımını Erler Film’in üstlendiği yapımcılığını başarılı oyuncu İlker İnanoğlu’nun yaptığı dizinin yönetmeni Orhan Oğuz, senaryosu da Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’ ait. Türk televizyonlarında uzun soluklu diziler arasında fenomen haline gelen dizide 591. Bölüm ekrana geldi. Yayınlanan bölümde tüm kişilerde 7.06 reyting ve 18.66 izlenme oranıyla bu hafta da zirve de yerini almayı başardı.

Dizi Oyuncusu Yapımdan Servet Kazanıyor

Kanal D ekranların da her hafta Cuma günleri ekrana gelen başarılı yapımın oyuncu kadrosu izleyenler tarafından çok seviliyor. Başladığı günden beri birçok karaktere hayat veren oyuncuların diziden ayrılışı dizinin başarısını nerdeyse etkilemedi.

Arka Sokakların Yıldızı Diziye Bakın Nasıl Dahil Olmuş! Diziden Servet Kazandı! Başka Projelere Sıcak Bakmıyor - Resim : 2

Ali karakterine hayat veren Alp Korkmaz, 15 yıldır başarılı yapım için çalışıyor. Dizi ’ye nasıl dâhil edildiğini duyan şok geçiriyor. O zamanlarda öğrenci olan Alp Korkmaz,  New York’ta tamamladığı tiyatro eğitiminin ardından İstanbul’a dönüş yapan oyuncu hayatını değiştirecek teklifle karşılaşıyor. Yapımcı ve oyuncu İlker İnanoğlu tarafından keşfedilen oyuncu askerlik için sadece 1 ay ara verdiği diziye geri dönmesi Ali severleri çok mutlu etti.

Alp Korkmaz’ın servet kazandığı ve başka yapımlara sıcak bakmadığı söyleniyor. Servet kazandığını duyan herkes de şok etkisi yaratıyor. Başarıya doymayan yapım sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Oyuncular ise bir sonra ki sezon için çalışmalara başladı. Dizi severleri heyecan dolu senaryosunda ekranlara kitlemeye hazırlanıyor.

Arka Sokakların Yıldızı Diziye Bakın Nasıl Dahil Olmuş! Diziden Servet Kazandı! Başka Projelere Sıcak Bakmıyor ile ilgili etiketler ali
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.