Arka Sokaklar dizisinin 16 yıllık oyuncusu kadrodan ayrılıyor! Dizinin hayranlarını üzen haber...

Ekranların 16 sezonluk uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da "Mesut" karakterine hayat veren Şevket Çoruh'un dizinin kadrosuna veda edeceğine yönelik iddialar gündeme bomba gibi düştü. Çoruh'un yıllardır devam eden Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağına yönelik söylenti, dizinin hayranlarını üzdü.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin ve Şevket Çoruh'un yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonda da izleyici karşısına çıkacak. 2006 yılından bu yana yayınlanan dizi hakkında çok konuşulacak bir ayrılık iddiası ortaya atıldı.

"ŞEVKET ÇORUH, ARKA SOKAKLAR'A VEDA EDİYOR"

T24 yazarı Tuğrul Eryılmaz 'Düzeyli Magazin' isimli köşesinde Şevket Çoruh'un 16 sezondur kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılma kararı aldığını ileri sürdü. Eryılmaz, köşesinde "16 yaşını devirip 17'ye basacak olan Arka Sokaklar dizisinin sürekli oyuncularından Şevket Çoruh, bu sezon olmayacak. Anlaşılan kendini artık iyice tiyatroya verecek" dedi.

Arka Sokaklar dizisinin 16 yıllık oyuncusu kadrodan ayrılıyor! Dizinin hayranlarını üzen haber...

TİYATRO VE SİNEMAYA AĞIRLIK VERECEK

2017 yılında Baba Sahne adında tiyatro sahnesi kuran Şevket Çoruh, Taxim adlı oyunda rol alıyor. Yoğun bir iş temposu bulunan Çoruh, oyunun yanı sıra Çakallar Dans 6 filminde de rol alacak.

Arka Sokaklar dizisinin 16 yıllık oyuncusu kadrodan ayrılıyor! Dizinin hayranlarını üzen haber... - Resim : 2

 

 

Arka Sokaklar dizisinin 16 yıllık oyuncusu kadrodan ayrılıyor! Dizinin hayranlarını üzen haber... ile ilgili etiketler Şevket Çoruh Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.