Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi belli oldu

Real Madrid'e transfer olduktan sonra üst üste 3 kere sakatlık geçiren ve henüz maça çıkamayan Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi belli oldu. İspanyol basını Arda Güler'in ilk maçını duyurdu.

Real Madrid'e transferinin ardından 3 kez sakatlanan Arda Güler'ün sahaya çıkması için geri sayım devam ediyor.

AS'ta yer alan haberde, 18 yaşındaki futbolcunun 17 Aralık'ta Villarreal'e karşı oynanacak maçta sahaya çıkabileceği iddia edildi. Real Madrid'de sakatlığı bulunan bir diğer isim Aurelien Tchouameni'nin de bu karşılaşmayla birlikte geri dönebileceği ifade edildi.

Real Madrid'de iki ismin 17 Aralık'ta Villarreal karşısında geri dönememeleri halinde kulübün iki oyuncu için temkinli davranacağı kaydedildi. Carlo Ancelotti'nin ekibinin, Villarreal maçından sonra 21 Aralık'ta Deportivo Alaves ile deplasmanda karşılaşacağı hatırlatıldı. O tarihteki mücadelede sıcaklığın sıfırın altında olacağı ve Madrid teknik ekibinin hava şartları nedeniyle endişeli olduğu vurgulandı.

GERİ DÖNÜŞ YENİ YILI BULABİLİR

Arda Güler ve Tchouameni'nin 17 Aralık'ta Villarreal karşısında sahaya çıkmamaları durumunda, geri dönüşlerinin 3 Ocak'taki Mallorca maçını bulabileceği öne sürüldü.

Arda Güler'in 2023 yılından önce kısa sürede olsa Real Madrid formasıyla sahada yer almak istediği ancak genç oyuncu için son sözü sağlık heyetinin söyleyeceği belirtildi.

Real Madrid'in Arda'nın oynamak istemesine rağmen yaşadığı sakatlıklar nedeniyle genç oyuncu için temkinli hareket ettiği ifade edildi.

(Sporx)

Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.