AÖF güz dönemi final sınavları ne zaman? Ocak ayının kaçında?

Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan binlerce öğrenci geçtiğimiz haftalar da güz dönemi vize sınavlarına girdi. Açıköğretim Fakültesinde bir eğitim – öğretim yılı içerisinde her dönem için bir adet ara sınav, bir yarıyıl sonu sınavı ve bir bütünleme sınavı yapılmaktadır. Sınavlar ülke çapında gözetim altında merkezi sınavlarla yüz yüze gerçekleştirilmektedir. ATA AÖF - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ATA AÖF Akademik başvuru ve sınav takvimi belli oldu. Takvimde yer alan başvuru ve sınav başlıkları; lisans tamamlama, yatay geçiş başvuruları, ikinci üniversite için ön kayıt ve kesin kayıtlar, ATA AÖF Güz Yarıyılı ders kayıtları, ATA AÖF Ara Sınavlar (Vize), Yarıyıl Sonu Sınavı (Final), Bütünleme Sınavı, Bahar Yarıyılı ders kayıtları, ATA AÖF Bahar Yarıyılı Ara Sınavları (Vize), Yarıyıl Sonu Sınavı (Final), Mezuniyet Üç Ders Sınavı olarak sıralandı. Her bir sınav sürecinin başvuru ve sınav tarihleri şimdiden planlanarak adaylara sunuldu.

Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan binlerce öğrenci geçtiğimiz haftalar da güz dönemi vize sınavlarına girdi. Açıköğretim Fakültesinde bir eğitim – öğretim yılı içerisinde her dönem için bir adet ara sınav, bir yarıyıl sonu sınavı ve bir bütünleme sınavı yapılmaktadır. Sınavlar ülke çapında gözetim altında merkezi sınavlarla yüz yüze gerçekleştirilmektedir. ATA AÖF - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ATA AÖF Akademik başvuru ve sınav takvimi belli oldu. Takvimde yer alan başvuru ve sınav başlıkları; lisans tamamlama, yatay geçiş başvuruları, ikinci üniversite için ön kayıt ve kesin kayıtlar, ATA AÖF Güz Yarıyılı ders kayıtları, ATA AÖF Ara Sınavlar (Vize), Yarıyıl Sonu Sınavı (Final), Bütünleme Sınavı, Bahar Yarıyılı ders kayıtları, ATA AÖF Bahar Yarıyılı Ara Sınavları (Vize), Yarıyıl Sonu Sınavı (Final), Mezuniyet Üç Ders Sınavı olarak sıralandı. Her bir sınav sürecinin başvuru ve sınav tarihleri şimdiden planlanarak adaylara sunuldu. ATA AÖF - Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi nedir? AÖF sınav takvimi. Vize sınavlarının açıklanması ile birlikte şimdi de gözler final sınavlarına çevrildi. Peki öğrencilerin merakla beklediği 2017- 2018 AÖF final sınavları ne zaman olacak?

aAf_2

2017 - 2018 AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

Üniversite öğrencilerinin gireceği 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı AÖF finalleri Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları 13 – 14 Ocak 2018 tarihinde düzenlenecek.

vize

AÖF Sınav Takvimi

AÖF Finalleri Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 13 – 14 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek.

AÖF Vizeleri Bahar Dönemi Ara Sınavı 14 – 15 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek

AÖF Finalleri Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 02 – 03 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek.

2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 21 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşecek.

SINAV SÜRESİ VE SINAV OTURUMLARI

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir.

Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. Yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

aAf

SINAVA GİREMEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN MAZERET SINAVI OLACAK MI?

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz.

Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ ETMEK İSTEYEN ADAYLAR

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

AÖF güz dönemi final sınavları ne zaman? Ocak ayının kaçında? ile ilgili etiketler AÖF yarıyıl sonu sınavı aöf final snavları ne zaman vize sınavları
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.