Anneye Öğretmenler Günü Mesajı! Anneye Duygusal Öğretmenler Günü Tebrik Sözleri

Anneye öğretmenler günü mesajı, 24 Kasım tarihinde kutlanacak. Sizde bu özel günde annenize onu asla unutmadığınızı göstererek öğretmenler günü mesajları gönderebilirsiniz. İşte, anneye 24 Kasım tebrik sözleri ve mesajları…

Anneye öğretmenler günü mesajı, 24 Kasım tarihinde bir kez daha kutlanacak. Sizlerde bu özel günde onu asla unutmadığınızı göstererek anneye öğretmenler günü mesajları gönderebilirsiniz. 24 Kasım ilk günü ve sabahında anneye gönderilecek bir öğretmen günü tebrik mesajı ile onun kalbinin bir kez daha kazanın.

Türkiye’de her sene 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmen olduğu 24 Kasım günü, 1981 Atatürk Yılı'nda Kenan Evren tarafından Öğretmenler Günü olarak ilan edilmiştir.

ANNEYE ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

✔️ Canım anneciğim, iyi ki benim annemsin ve senin gibi bir öğretmene sahibim. Öğretmenler günün olsun annem.

✔️ Öğretmenler günün kutlu olsun anneciğim. Sevi çok seviyorum.

✔️ Hayatın en güzel annesine ve en güzel öğretmenine sahibim. Öğretmenler günün kutlu olsun annem.

✔️ Sen benim gölgem gibi nereye gidersem yanımdasın, sanki bir parçam gibi ne olursa olsun yüreğimin en güzel köşesindesin annem. Öğretmenler günün kutlu olsun annem.

✔️ Emekli oldum diye unutuldum sanma sen öğretmenliğin boyunca öyle izler bıraktın ki hiçbir zaman unutulmayacaksın. Öğretmenler günün kutlu olsun emekli öğretmenim.

✔️ Öğretmen anne yarısı demek, anne demek öğretmen yarısı demek. Sen ise hem annem, hem öğretmenimsin. 24 Kasım Öğretmenler Günün kutlu olsun annem.

Anneye Öğretmenler Günü Mesajı! Anneye Duygusal Öğretmenler Günü Tebrik Sözleri

✔️ Anne olmak çocuğunun canı yandığında keşke benim başıma gelseydi diye düşünmektir. Fedakar annemin öğretmenler günü kutlu olsun.

✔️ İdealist, başarılı, görevini layıkıyla yapan, arkadaşları tarafından çok sevilen, herkes tarafından parmakla gösterilen neyse anneciğim kendimden çok söz etmeyeyim öğretmenler günün kutlu olsun.

✔️ Tüm fırtınalarda sığınacağım tek limanım hep sendin, hep de sen olacaksın canım annem. Öğretmenler günün kutlu olsun anneciğim.

✔️ Öğretmen neyse öğrencileri odur demişler desene anneciğim senin de mükemmel, başarılı öğrencilerin olacak. Öğretmenler günün kutlu olsun anneciğim.

✔️ Yalanlarla dolu bu koca dünyada, beni yalansız sevdiğin için teşekkürler annem. Öğretmenler gününü kutluyorum canım annem.

✔️ Sen kanatlı bilgi meleğisin, güller bahçesinin en güzel bahçıvanısın, sen eğitim ordusunun en güzel neferisin. Öğretmenler günün kutlu olsun annem.

✔️ Evimizin neşesi, yuvamızın birleştiricisi fedakar annem öğretmenler günün kutlu olsun. Allah’ım her gününü mutlulukla doldursun.

✔️ Benim için her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesinin, öğretmenler günü kutlu olsun.

✔️ Güzel annem öğretmenler günün kutlu olsun. Her günün öğretmenler günün kadar özel ve güzel olsun.

Anneye Öğretmenler Günü Mesajı! Anneye Duygusal Öğretmenler Günü Tebrik Sözleri ile ilgili etiketler Öğretmenler Günü 24 Kasım Anne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.