Anneannesi koronadan ölen Pınar Deniz'den yeni haber

Türkiye'de 214 kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs salgını, geçtiğimiz günlerde genç oyuncu Pınar Deniz'in anneannesini de hayattan koparmıştı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Deniz, ailesinin ve kendisinin taburcu edildiğini duyurdu.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 214 kişi yaşamını yitirdi.

 Oyuncu Pınar Deniz'in anneannesi de geçtiğimiz günlerde koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Deniz, acı haber sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başsağlığı dileklerini kabul etti.

"AİLEMİN GERİ KALANI TABURCU OLDU"

Ailesinin sağlık durumu hakkında da yeni bilgiler veren Pınar Deniz, şu ifadeleri kullandı:

Başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Ailemin geri kalanı taburcu oldu. Hepimiz iyiyiz, evimizdeyiz. Güzel günler gelecek, umutlu kalın.

Anneannesi koronadan ölen Pınar Deniz'den yeni haber

PINAR DENİZ KİMDİR?

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul' da doğdu. Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünde üniversite eğitimini tamamladı.

Pınar Deniz, Sil Baştan dizisinde Evrim karakterini canlandırdı. Kanal D ekranlarında izleyiciler buluşan Vatanım Sensin dizisinde ise Yıldız karakterine hayat verdi.

Anneannesi koronadan ölen Pınar Deniz'den yeni haber ile ilgili etiketler oyuncu Pınar Deniz Koronavirüs Korona corona anneanne
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.