ANKARAGÜCÜ BAŞKANI HALİL UMUT MELER’İ SAHA ORTASINDA DÖVDÜ! ŞİMDİ NE OLACAK?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, 'Haberin Olsun'un yeni bölümünde, A.Gücü başkanı Faruk Koca ve yanındakilerin Türkiye’nin 1 numaralı hakemi Halil Umut Meler’i saha ortasında dövdüğü skandal olayı, Türk futbolunu bekleyen büyük tehlikeyi, UEFA ve FIFA’nın tavrını değerlendirdi.

''BU ALÇAK SALDIRI LANETLENMELİDİR. TÜRKİYE'Yİ REZİL ETTİ. DÜNYA BASINI BİZİ KONUŞUYOR''

Bozkurt, ''Bu yaşananların izahı yok. Ahlaksızın önde gideni. Bu alçak saldırı lanetlenmelidir. Türkiye'yi rezil etti. Dünya basını bizi konuşuyor. Bu ahlaksız adam ve yanındaki VIP'ten giren 2 kişi Türkiye'yi rezil etti. Güzel, temiz bir lig istiyoruz. Ankaragücü taraftarı eylemlerimiz 'devam edecek' diyor. Bu Ankaragücü taraftarı olmayacak elebaşları için gereken yapılmalıdır.'' dedi.

''BU FEDERASYONLA BU SEZON BİTMEZ, BU HAKEM KURULUYLA BU İŞ OLMAZ''

Özkan, ''Önümüzdeki hafta maç oynatmazlar, sonra devam ederler. Mehmet Büyükeşi'den TFF başkanı olmaz. Büyük kulüpleri başkanlarından, camialarından, taraftarından dolayı kayırmaktan vazgeçmeliyiz.'' şeklinde konuştu.

''TÜRK FUTBOLUNUN TEMELİNDE ARIZALAR VAR''

'Haberin Olsun'un bugünkü konuğu futbol adamı, Spor Yazarı Sinan Vardar ve Avukat Selçuk Ener Oldu.

Yaşanan skandalı canlı yayında değerlendiren Vardar, Türk futbol tarihinin temelinde sorunlar olduğuna vurgu yaparak, ''Bu beklenen bir olaydı. Umarım daha kötüleri olmaz. Türk futbolunun temelinde arızalar var. Futbolun çarpık düzeni dürüst insanları yok ediyor.'' ifadelerini kullandı.

''FEDERASYON İSTİFA ETMELİ''

TFF'ye istifa çağrısı yapan Sinan Vardar, ''Alt yapılara 15'er tane genç futbolcular alınmalı, A takıma çıkmalı. Hatta Türk vatandaşı yapılmalı. Bizde bir tane reform yapılmıyor. Amigoların başkanlarla yakın ilişkileri var. Federasyon istifa etmeli. Bakan Osman Aşkın Bak bu işe el koymalı. Kulüpler delegelerini futbol adamlarından seçsin.'' sözlerini kullandı.

''FARUK KOCA VE YANINDAKİLER 1,5 YILDAN 4,5 YILA KADAR CEZA İLE YARGILANACAKTIR''

Yaşananların hukuk boyutunu değerlendiren Avukat Ener, ''Dün akşam spor müsabakası olay yerine döndü. Başkan Koca'nın hakeme yaptığı eylem TCK'da kasten yaralama olarak değerlendiriliyor. Hakemler kamu görevlisidir. Kasten yaralama suçundan yapılacak soruşturmada ayrıca bir şikayete gerek yoktur. savcılık resen ihbar olarak kabul ederek soruşturma başlıyor. Bu kasten yaralama suçunun cezasını artıran bir durumdur. Faruk Koca ve yanındakiler 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar ceza ile yargılanacaktır. Başkan Koca en az 1,5 yıl hapis cezasıyla cezalandırılacak. 15 ay hapis cezasına çarptırılabilir. 

''ANKARAGÜCÜ'NE HEM PARA, HEM SAHA KAPATMA, HEM DE SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VERİLEBİLİR''

Ankaragücü verdiği zarardan dolayı kulüp olarak zarar görecektir. Ankaragücü'ne hem para, hem saha kapatma, hem de seyircisiz oynama cezası verilebilir.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI HALİL UMUT MELER’İ SAHA ORTASINDA DÖVDÜ! ŞİMDİ NE OLACAK? ile ilgili etiketler Halil Umut Meler Ankaragücü Çaykur Rizespor TFF UEFA FIFA

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.