Ankara 13 Haziran okullar tatil mi? Pazartesi Ankara Valiliği son dakika tatil

Ankara Valisi Vasip Şahin’den son dakika tatil haberi geldi. Öğrenciler ve velilerde Ankara’da yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt aradı. Peki, Ankara’da 13 Haziran okullar tatil mi?

Ankara Valisi Vasip Şahin, kentte devam eden olumsuz hava koşulları ve yoğun yağış nedeniyle okullar için bir son dakika uyarısında bulundu.

Vasip Şahin tarafından yapılan açıklamada; “Son meteorolojik değerlendirmelere göre yarın gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için ilimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

Ankara 13 Haziran Okullar Tatil Mi?

Ankara’da yoğun yağış ve fırtına nedeniyle yarın 13 Haziran Pazartesi gününde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi yani tatil ilan edildi.

Ankara 13 Haziran okullar tatil mi? Pazartesi Ankara Valiliği son dakika tatil ile ilgili etiketler Ankara tatil okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.