Psikolojik üstünlük sağlanacakmış! Ekrem İmamoğlu istedi Kemal Kılıçdaroğlu tamam dedi!

CHP’nin 28 Mayıs gecesi, seçim sonuçlarını nasıl yürüteceği ortaya çıktı. CHP’ye yakın kaynaklardan edindiğimiz kulis bilgilerine göre, Ekrem İmamoğlu’nun bizzat Kemal Kılıçdaroğlu’dan bir isteği oldu. Bu isteğe göre, pazar akşamı genel merkezin önü, CHP’li seçmene tamamen açılması kararlaştırıldı. Bununla birlikte gelen veriler halka her an iletilerek, moral konuşması da yapılarak, psikolojik üstünlük AK Partiye kaptırılmamış olacak.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerine doğru giderken, CHP’de ilginç bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

 CHP’DE ERKEN AÇIKLAMA SIKINTI YARATMIŞTI!

Ankara kulislerinde CHP’nin 28 Mayıs 14 Mayıs akşamı, CHP Genel Merkezi’nde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın erken açıklamalarının sorun yaşattığı ifade edilmişti. İddialara göre, seçimlerin olduğu gece, CHP Genel Merkezi’nde oldukça hareketli saatler yaşandığı ortaya çıktı. Gece Mansur Yavaş ile ekrana çıkan Ekrem İmamoğlu’nun, hiç bir veri verilmemesine çok sinirlendikleri ifade edildi. İmamoğlu ve Yavaş’ın, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in ekibine, ellerindeki kağıtlarda veri olmadığı için bağırdıkları öne sürüldü.

GENEL MERKEZ VATANDAŞLARA KAPATILDI!

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin emri ile 14 mayıs seçimleri akşamı, saat 16.00’da genel merkez binası önünde polis koridoru oluşturulmuştu. Bu koridor ile CHP üyeleri ve seçmeninin genel merkez önünde toplanması engellenmişti. Alınan önlemler üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, basın açıklaması yaparken halk desteğinden mahsur kalmışlardı. Bu arada, daha sonuçlar bile açıklanmadan, AK Parti ve MHP’li seçmenlerin, arabalarla tur atması, CHP tabanının morali düşürdüğü anlaşılmıştı.

İMAMOĞLU BİZZAT İSTEDİ KILIÇDAROĞLU “TAMAM”DEDİ!

Bu gelişmeler üzerine, CHP’nin 28 Mayıs gecesi, seçimleri nasıl yürüteceği değerlendirilerek yeni bir plan yapıldığı ortaya çıktı. CHP’ye yakın kaynaklardan edindiğimiz kulis bilgisine göre Ekrem Imamoğlu’nun bizzat Kemal Kılıçdaroğlu’dan bir isteği oldu. Bu isteğe göre, pazar akşamı genel merkezin önünün, CHP’li vatandaşlara tamamen açılması kararlaştırıldı. Kılıçdaroğlu’nun, İmamoğlu’nun bu isteği üzerine,”Genel Merkez kapılarını halka açın!” talimatı verdiği bildirildi. Bu plana göre, gelen veriler genel merkez önünde de bulunan seçmenlere anbean iletilecek ve moral konuşmaları da yapılarak, psikolojik üstünlüğün AK Partiye kaptırılmasının önüne geçilecek.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber