Yıldırım Demirören

YILDIRIM DEMİRÖREN KİMDİR?

Yıldırım Demirören, 6 Ekim 1964 tarihinde İnegöl'de dünyaya gelmiştir.

İsviçre'deki Leysin American School'da eğitimini tamamlayan Demirören, Demirören Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in oğludur.

2000-2002 ve 2002-2004 dönemlerinde BJK Yönetim Kurulu Üyeliği, Asbaşkanlık ve Futbol Şube Sorumluluğu görevlerinde bulundu.

2004 senesinde başkan Serdar Bilgili'nin görevi bırakmasıyla Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlığına geçti.

26 Şubat 2012 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 41. Başkanı olarak seçildi. 2015 yılında yapılan seçim ile tekrar TFF Başkanı seçilmiştir.

3 çocuk babası olan Demirören, ileri seviyede İngilizce bilmektedir.

Sadettin Saran hakkında gündeme bomba gibi düşen şok iddia!
Yıldırım Demirören'den adaylık açıklaması Demirören Medya’dan iftira kampanyasına yönelik açıklama!
Sergio Aguero futbolu bıraktı mı? Mehmet Topal transferini bir de böyle okuyun! Demirören'e Azerbaycan'da piyango Fatih Terim'e 3.5 milyon euro nasıl verildi? Akit yazarından Demirören'e sert sözler Demirören medya grubunda sürpriz ayrılık Yıldırım Demirören'e dön baskısı Beşiktaş'ın yeni başkanı Demirören olacak! Milli Piyango ihalesini Demirören kazandı! Basketbolda büyük anlaşma! Revna Demirören kimdir? Yıldırım Demirören'in eşi TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı! Yelda Demirören ile Haluk Kalyoncu evlendi! Demirören ve Kalyoncu ailelerinin mutlu gecesi! "Demirören'in yeniden adaylığı sürpriz olmaz" Emine Erdoğan engelleri kaldıracak okulu açtı! TFF başkanlığı için ortak karar Nihat Özdemir! Demirören: Tam gaz ileri, yüzde yüz yerli "Beklemediğim, aklıma bile gelmeyen bir sürpriz" Aziz Yıldırım mı, Göksel Gümüşdağ mı? "Demirören istifa etti" iddiaları için açıklama... "TFF Başkanı Demirören görevi bırakabilir" "Tekrar UEFA Kupası'nı kazanmasından korkuyorlar" Demirören, Soysal ve Oktay büyük tehlike atlattı! Demirören: Yeni sistem futbolda milattır... "Hiçbir takım için hakemimizi feda etmeyiz" Yıldırım Demirören açıkladı! "Kırmızı çizgimiz..."